Technieuws

Cooler Master introduceert de Ncore 100 Max

Cooler Master, een toonaangevende fabrikant van PC-componenten, gaming-randapparatuur en technische lifestyle-oplossingen, heeft vandaag de lancering aangekondigd van zijn baanbrekende mini-ITX-behuizingsproduct, de Ncore 100 Max. Deze lancering markeert een cruciaal moment in het ontwerp van PC-behuizingen met een small form factor (SFF), waarbij hoge prestaties worden gecombineerd met een opmerkelijk compacte voetafdruk. De Ncore 100 Max, verkrijgbaar in zowel standaard- als bronzen kleurstellingen, is ontworpen voor liefhebbers, gamers en creatieve professionals die prioriteit geven aan zowel ruimte-efficiëntie als prestaties.

De Ncore 100 Max is meer dan alleen een PC behuizing; het is een paradigmaverschuiving in het SFF-ontwerp. De Max is gemaakt van een aluminiumlegering met een volume van slechts 15,7 liter en integreert zowel een 120 x 38 mm aangepast AIO-liquid cooling systeem als een V SFX Gold ATX 3.0 850W PSU. De breedte van de Max is uitschuifbaar van 155 mm tot 172 mm en biedt plaats aan een GPU met 3,9 slots, perfect voor de nieuwste kaarten uit de 40-serie. De Ncore 100 Max is een revolutionair product.

“Cooler Master heeft altijd voorop gelopen op het gebied van innovatie en met de Ncore 100 Max verleggen we de grenzen van het SFF-ontwerp”, aldus Jimmy Sha, CEO van Cooler Master. “Onze visie was om een behuizing te creëren die niet alleen compact en cool is en waarin de nieuwste en krachtigste componenten kunnen worden ondergebracht, maar die ook een genot is om in te bouwen.”


De belangrijkste kenmerken van de Ncore 100 Max zijn:

  • Compact vermogen: de Ncore 100 Max integreert de V SFX Gold ATX 3.0 850W PSU, waardoor topprestaties worden geleverd in een minimale ruimte. Dit maakt het een ideale keuze voor desktop warriors die veel kracht nodig hebben in een beperkte ruimte.
  • Geavanceerde koeloplossingen: Trouw aan het erfgoed van Cooler Master beschikt de Ncore 100 Max over geavanceerde thermische oplossingen, waaronder een aangepaste AIO-koeler met een 38 mm dikke radiator en een speciaal ontworpen ventilator die optimale CPU-prestaties garanderen. Een efficiënte lay-out met negatieve luchtdruk houdt de hele behuizing koel, zelfs onder intensieve spelomstandigheden.
  • Strak, minimalistisch ontwerp: de behuizing van geanodiseerd aluminium en de uitschuifbare breedte (155 mm tot 172 mm) zijn een mix van moderne elegantie en functionaliteit, waardoor een strak, modern ontwerp ontstaat dat er net zo goed uitziet als dat het presteert.
  • Ruimte voor hedendaagse GPU’s: Dankzij het innovatieve ontwerp van de behuizing kunnen de meest massieve GPU’s worden ondergebracht, wat een perfecte SFF-oplossing biedt voor ervaren gebruikers, inclusief volledige compatibiliteit met de 4090 GPU.

De Ncore 100 Max en Ncore 100 Max Bronze Edition zijn nu beide verkrijgbaar.

Wat vind jij?

Hell yeah
0
Yep
0
Love it
0
Meh
0
Nah
0

Misschien vind je dit ook leuk

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.