Stel, je hebt een product of dienst die je graag aan de man wil hebben. Klaar om in het publiek te gooien. Misschien heb je al advertenties op internet staan, maar mist het de persoonlijkheid die bij je product of dienst hoort. Daar staan wij dan weer voor klaar. Voor meer informatie, kijk hieronder of stuur ons gelijk een berichtje via het contactformulier.

Advertenties kunnen worden aangeboden in ruil voor natura (producten) of monetaire regelingen.

Advertenties die wij aanbieden

Advertorials

We kunnen een post op de website plaatsen met jouw product of dienst als onderwerp. Inclusief alle foto’s, clips en de hele rambam. De voorwaarde: we (her)schrijven de advertorial zelf. Zo kunnen we er voor zorgen dat de content aansluit op de rest van de website. Tevens plaatsen wij de tag [Ad] in de titel zodat het duidelijk is dat de post gesponsord is. Transparantie is een groot goed.

Banners

Misschien heb je liever dat je product, dienst of bedrijf gewoon een eigen plekje hebt op de website. Denk aan een afbeelding aan de top van de website of boven/onder/naast/binnen een post.

In-video contentbranding

Glitching is niet alleen een website. Ook runnen wij een Youtubekanaal waar het een en ander op geadverteerd kan worden. In de basic doen wij niet aan advertenties vanuit Google. We willen namelijk de focus leggen op de content. Echter kan een video natuurlijk wel gaan over een dienst of product. Denk aan een preview, guide of het bouwen van een PC.

Reviews vallen niet onder branded content. Zou je graag willen dat wij iets van je reviewen, ga dan even naar de samenwerkingspagina.

In-video advertising

Laten we zeggen dat een hele video wel erg overdreven is. Of je hebt geen product om te laten shinen op het scherm. We kunnen ook aan het begin of einde van een video een kleine advertorial plaatsen. Dit kan een eigen beeld zijn of een van ons, maar wij zorgen er altijd voor dat een eigen voice-over erop is geplakt. Zo borgen we de feel van de video’s.

Winacties

Ons favoriete stukje content is altijd een winactie. Om meerdere redenen:

  1. Het is altijd leuk om te winnen.
  2. Het levert voor jou en ons publiek op.
  3. Het oogt sympathiek naar elk bedrijf.

Vaak doen we dit zelfs via Gleam.io. Deze service mixt social media reach met een eerlijke trekking.

Social Media

Liever wat uitbreiden qua publiek? Maak dan gebruik van onze social media. We delen maar al te graag een foto, video of social post van jouw bedrijf. Bij een advertorial, in-video contentbranding, in-video advertising of winactie, doen we dit er gelijk bij. On the house.

Neem contact op

    Soort advertentie
    AdvertorialsBannersContentbrandingVideoadvertisingWinactiesSocialMedia