TLDR

Een paar enthousiastelingen die van Appeltjens naar ASNGaming, naar Glitching, naar Techtime en terug naar Glitching gingen. Klaar.

The big read

Maar even serieus. Alex startte een tijd terug Appeltjens, toen nog een Minecraftserver. Een paar jaar later was de Minecraftserver afgelopen maar was ASNGaming geboren. Gefocust op games met een klein Youtubekanaaltje ernaast, dat was het idee. In een korte tijd nam dat een enorme vlucht, met sponsorships en samenwerkingen. Echter rommelde het in het team en werd besloten om door te gaan als eenmansblog. De crew van Techtime toonde interesse en er werd besloten om een samenwerking te testen onder Glitching. Na een paar maanden werd doorgestart naar Techtime. Groots werd dat aangekondigd en lange tijd ging dat oke. Toch mistte Alex een eigen platform en samen met Techtime coordinator Tom werd Glitching weer opgestart. En nu? Nu is Glitching 3.0 hier met meer motivatie dan ooit!

Wat we doen

Glitching is een vrijwillige samenwerking tussen een groepje tech- en game-enthousiastelingen. We schrijven nieuws, maken reviews en filmen video’s over games en tech. Vol passie, vuur en gericht op de gebruiker maken onze content simpel maar doeltreffend. Je snapt waar het over gaat en het geeft je genoeg info om zelf door te kunnen. Twijfel je dan alsnog? Dan kun je ons altijd even bereiken. Zo zijn we ook wel weer.

#MeetTheTeam

Alex

Alex is een van de helften van Glitching. Hij schrijft, reviewt en filmt over games en tech. Beroemd om zijn hamburgers. En flauwe humor.

Tom

Tom is de andere helft van Glitching. Alle achterliggende zaken en dieptereviews komen uit zijn broekzak. En jaszak. En rugzak. Misschien ken je hem wel van zijn reviews op Tweakers.

Stijn

Stijn is de freelancer van de groep. Af en toe een artikel of een video, lekker mensen proberen af te ranselen in een game. Alleen jammer dat dat laatste nooit lukt.