Gamenieuws

Baldur’s Gate 3 wint recordaantal awards

Baldur’s Gate 3, de langverwachte opvolger van de klassieke RPG-serie, heeft een recordaantal awards gewonnen op de Game Awards 2023. De game, die in oktober 2023 uitkwam, werd onder andere bekroond met de prijzen voor beste RPG, beste verhaal, beste muziek en beste game van het jaar. De ontwikkelaar, Larian Studios, bedankte de fans voor hun steun en beloofde nog meer content toe te voegen aan de game in de toekomst.

Baldur’s Gate 3 is een episch fantasy-avontuur dat zich afspeelt in de wereld van Dungeons & Dragons. De speler kan kiezen uit een groot aantal personages, rassen en klassen om zijn of haar eigen held te creëren. De game biedt een rijke en dynamische verhaalervaring, waarbij de keuzes van de speler invloed hebben op de wereld en de personages. De game heeft ook een coöperatieve modus, waarbij maximaal vier spelers samen kunnen spelen.

Baldur’s Gate 3 is een van de meest ambitieuze en succesvolle games van het jaar. De game heeft lovende kritieken gekregen van zowel critici als spelers, en wordt gezien als een waardige opvolger van de legendarische Baldur’s Gate-serie. De game is beschikbaar voor PC, PlayStation 5 en Xbox Series X/S.

Wat vind jij?

Hell yeah
0
Yep
0
Love it
0
Meh
0
Nah
0
Alex
Alex is een van de helften van Glitching. Hij schrijft, reviewt en filmt over games en tech. Beroemd om zijn hamburgers. En flauwe humor.

Misschien vind je dit ook leuk

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.