Wil jij een review hebben over een product of dienst die je aanbied? Of wil je een custom PC hebben met een giga-goede service? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Reviews

Stel dat je een product of dienst aanbied die je graag onder de aandacht wilt brengen. Leuk, maar dan weet je nog niet hoe je aanbod valt bij de potentiële gebruikers. Tom en Alex hebben allebei jarenlange ervaring in het maken van reviews en vullen elkaar goed aan. Waar Tom een dieptereview kan produceren, maakt Alex een complete gebruikerservaring. Die twee samen? Dat is magie.

Je kunt via het contactformulier hieronder een reviewverzoek doen. We komen dan snel op je aanvraag terug.

Wil je eerdere reviews lezen? Check dan RooieDuvel.nl voor de reviews van Tom en ABKlein.eu voor die van Alex. Of check even de reviews hier.

PC-building

Een veelgevraagd verzoek is ook het bouwen van een PC. De ultieme gaming-rig, een stream-pc of een kantoorklikkertje, alles kan. Alex en Tom hebben ook jarenlange ervaring met het bouwen van PC’s. Via het contactformulier hieronder kan je meer informatie aanvragen. Of stuur een mailtje naar sales@glitching.net.

    Type samenwerking