Special

Join ons op Discord bij official partner Nerdcave!

Even een leuke mededeling tussendoor! Wij kunnen jullie met trots vertellen dat wij van Glitching een officiële partner hebben sinds vandaag! Naast het gewoonlijke game- en technieuws zijn wij ook graag te vinden in de community. Omdat we aan de ene kant te lui zijn om zelf een Discordserver op te zetten en aan de andere kant wat terug willen doen naar de supporters, zijn wij een samenwerking gestart met de community-run Discordserver Nerdcave!

Glitching gaat de Nerdcave Discordserver promoten op de website en Nerdcave biedt een super toffe omgeving aan voor de vaste leden van Glitching! Uiteraard steunen wij elkaar, Nerdcave en Glitching, als tech platform dus waar nodig helpen we elkaar graag een handje! Inhoudelijk verandert er verder niets en er gaat ook geen kanaal komen waar je wordt lastiggevallen met spam posts of iets in die richting. Je kunt ons herkennen aan de @GlitchingNet rol.

Join via de widget hieronder, of via deze link: https://discord.gg/JKMwQsDcH2

Wat vind jij?

Hell yeah
0
Yep
0
Love it
2
Meh
0
Nah
1
Alex
Alex is een van de helften van Glitching. Hij schrijft, reviewt en filmt over games en tech. Beroemd om zijn hamburgers. En flauwe humor.

Misschien vind je dit ook leuk

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.