Technieuws

Antec P20C / P20CE: Mid-Tower met eindeloze mogelijkheden voor je showcase pc

Met een grote voorkant van Mesh, metalen ontwerp en flexibele configuratie mogelijkheden presenteert Antec 2 nieuwe kasten in de Performance serie: de P20C met een glazen zijkant en de P20CE met een geluidsdempend zijpaneel. De kasten bieden hierdoor genoeg mogelijkheden voor een showcase pc. De kast heeft 7 herbruikbare PCIe sloten voor verticale GPU installatie. De nieuwe kasten moeten een flinke airflow leveren dankzij het open ontwerp aan de voorkant waar standaard al 3 120mm ARGB ventilatoren zitten. Hier kunnen eventueel ook 3 140mm ventilatoren geplaatst worden. Bovenin kunnen er nog eens 3 geschroefd worden, achterin is er ruimte voor een 120mm ventilator en op de PSU shroud is er nog ruimte voor 2 stuks. De kast komt ook met een 1 naar 4 fansplitter zodat deze ook van stroom voorzien worden. Stoffilters mogen natuurlijk niet ontbreken. Voor waterkoeling is er ruimte voor 360mm radiatoren aan de voor- en bovenkant en een 120mm variant aan de achterkant.

De kast biedt ruimte aan 2 3.5 inch harde schijf kooien die omgebouwd kunnen worden naar 2 x 2.5 inch SSD ruimte. Verder zijn er 2 plekken op het moederbord tray waar ook nog schijven geplaatst kunnen worden. Voor videokaarten is er ruimte tot 375 millimeter en een processorkoeler kan maximaal 170 millimeter hoog zijn. Voedingen mogen 205 millimeter lang zijn, willen ze nog passen. Aan de voorkant zien we de Power en Led Control knoppen, 2 USB 3.0 poorten, een Type C 3.2 aansluiting en connectors voor een microfoon en hoofdtelefoon. Er zijn genoeg opties om kabels weg te werken dankzij verschillende kabelgoten in de kast, zelfs aan de bovenkant. Er is 23mm ruimte tussen de kast en plaat om de kabels netjes weg te werken.

De kasten zijn te krijgen voor een adviesprijs van €124,99. Bij verschillende retailers ligt de verkoopprijs inmiddels al iets lager.

Wat vind jij?

Hell yeah
0
Yep
0
Love it
0
Meh
0
Nah
0

Misschien vind je dit ook leuk

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.