Technieuws

TP-Link introduceert de Deco X50 Outdoor,eenvoudig WiFi uitbreiden naar de tuin

TP-Link introduceert de Deco X50 Outdoor. Eerder heeft het bedrijf al Mesh gateways uitgebracht maar om dit aan te vullen is er nu dus ook een X50 voor buiten. De Outdoor versie is een weerbestendige (IP65) Mesh WiFi router voorzien van WiFi 6 AX3000 en PoE.

Heb je bijvoorbeeld al een Deco M4 set? Dan breid je die eenvoudig uit naar de tuin met de Deco X50 Outdoor. Je voegt de Deco X50 outdoor via de Deco app met een paar klikken eenvoudig toe aan je Deco netwerk. Samen vormen alle Deco apparaten één netwerk, met één naam en één wachtwoord. Zo heb je overal in en rond het huis stabiele WiFi.

De Deco X50 Outdoor is ook als losstaande router te gebruiken en werkt als iedere andere Deco. Heb je al een ander WiFi netwerk? Dan stel je de Deco X50 Outdoor in als access point naast je bestaande netwerk. Dankzij deze flexibele en veelzijdige configuratiemogelijkheden is de Deco X50 Outdoor geschikt voor bijna iedere situatie.

De Deco X50 Outdoor heeft een ingebouwde voeding en kan zonder losse adapter met een standaard voedingskabel in een stopcontact worden gestoken. Een andere optie is Power over Ethernet. De Deco X50 Outdoor kan via de netwerkkabel worden voorzien van stroom via een Power over Ethernet switch of een Power over Ethernet injector. (niet inbegrepen). De Deco X50 Outdoor wordt geleverd met montagemateriaal, hij kan aan een muur of paal worden bevestigd met de bijgeleverde montageplaat, ook kan hij los worden neergezet.

De geïntegreerde AI-Driven Mesh technologie stelt op een intelligente manier de WiFi af op de omgeving door patronen te herkennen, netwerk belasting in kaart te brengen en gebruikers automatisch met het meest optimale wifipunt te verbinden.

De combinatie van geavanceerde WPA3 encryptie en TP-Link HomeShield zorgt dat de Deco X50 Outdoor zich kan meten met de veiligste mesh WiFi oplossingen en houdt je lokale netwerk veilig.

TP-Link HomeShield geeft door middel van ouderlijk toezicht de mogelijkheid om per gebruiker tijdslimieten in te stellen en ongeschikte media te blokkeren. Quality of Service (QoS) houdt het netwerk snel en met de uitgebreide rapportages krijg je volledig inzicht in de activiteit op het netwerk.

Deco X50 Outdoor

  • AX3000 Dual Band WiFi 6 snelheid – 2402 Mbps (5 GHz) + 574 Mbps (2.4 GHz)
  • 2x Gigabit bekabelde aansluiting – (automatische detectie van PoE en WAN/LAN**)
  • Water en stof bestendig – Bestand tegen regen en stof  (IP65 rating)
  • Ingebouwde voeding – Interne voeding zonder losse adapter
  • Eenvoudige montage – Inclusief montage materiaal voor wand of paal en ook los neer te zetten.
  • Seamless AI-Driven Mesh – Leert jouw netwerkomgeving en stelt het WiFi network optimaal in.
  • TP-Link HomeShield – Biedt zeer goede netwerkbeveiliging, uitgebreid ouderlijk toezicht en real time IoT beveiliging.*
  • Installatie is eenvoudiger dan ooit – De Deco app helpt stap voor stap bij de installatie.

De Deco X50 Outdoor is direct beschikbaar vanaf 139,- .

Wat vind jij?

Hell yeah
0
Yep
0
Love it
0
Meh
0
Nah
0

Misschien vind je dit ook leuk

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.