Technieuws

Cooler Master komt met vernieuwe Hyper 212 Halo koeler

Cooler Master heeft met de Hyper 212 reeks een luchtkoeler in het assortiment zitten die al een hele poos mee gaat. De koeler is dan ook behoorlijk populair voor mensen die een mid-range build willen bouwen. Het bedrijf komt daarom met een vernieuwde versie van de koeler genaamd de Hyper 212 Halo. De performance zou iets verbeterd moeten zijn en de koeler wordt geleverd met de nieuwe Halo fans. Op deze manier krijgt deze luchtkoeler een welverdiende update.

De Halo series koeler komt met de nieuwe Halo2 fans. Deze ventilatoren zijn een doorontwikkeling van de oudere ARGB ventilatoren. Deze versie heeft grotere ventilator bladen en een dunner frame voor betere stabiliteit en prestaties. De koeler is te krijgen in twee verschillende kleuren: zwart en wit. Op die manier kan er een koeler gekozen worden die past bij jouw pc. De heatpipes van de koeler zijn nu in dezelfde kleur gespoten als het blok en ook de bovenkant heeft dezelfde kleur. Uiteraard is de koeler voorzien van het logo aan de bovenkant.

In totaal is de koeler 154mm hoog waardoor hij in bijna elke kast ingebouwd kan worden. Ook is er genoeg ruimte voor het RAM geheugen. De koeler komt met alle moderne brackets zodat deze op de meest moderne moederborden geplaatst kan worden.

Beide Hyper 212 Halo koelers en de Halo2 ventilatoren zijn vanaf Mei 2023 verkrijgbaar. De koeler moet €45,99 gaan kosten terwijl de MF120 ventilatoren €19,99 per stuk moeten kosten.

Wat vind jij?

Hell yeah
0
Yep
0
Love it
0
Meh
0
Nah
0

Misschien vind je dit ook leuk

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.