Gamenieuws

Destiny lekker blijkt populaire streamer

Er is drama ontstaan in de Destiny community. Een gerespecteerd lid en populaire streamer binnen die community blijkt namelijk achter jarenlange Destiny lekken te zitten.

De lekken hadden betrekking op informatie die gedeeld werd met een beperkte groep trouwe leden van de community, die regelmatig bij Bungie werden uitgenodigd om zaken rond Destiny te bespreken. Bungie stelt nu onomstotelijk bewijs te hebben dat Ekuegan, die bijna 100.000 volgers heeft op Twitch, achter de lekken zit.

Bungie heeft Ekuegan niet bij naam genoemd, maar toen de aankondiging van de ontmaskering kwam, werd zijn account plots verbannen en het duurde niet lang voordat de connectie werd gemaakt.

Ook Ekuegan maakt duidelijk dat Bungie het over hem heeft. Hij roept echter dat Bungie het fout heeft en dat hij dit zal bewijzen. Aan de kant van Bungie betreurt men dat alles op deze manier is gelopen en wil men er verder niet meer op ingaan.

Wat vind jij?

Hell yeah
0
Yep
0
Love it
0
Meh
0
Nah
0
Alex
Alex is een van de helften van Glitching. Hij schrijft, reviewt en filmt over games en tech. Beroemd om zijn hamburgers. En flauwe humor.

Misschien vind je dit ook leuk

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.