Technieuws

ASUS ROG kondigt nieuwe Evangelion samenwerking aan

ASUS Republic of Gamers heeft vandaag een nieuwe samenwerking aangekondigd met Evangelion. Eerder was er al een EVA productlijn uitgebracht waarin het merk verschillende producten had aangepast. Dit waren 2 videokaarten, een moederbord, router, monitor, case, randapparatuur… eigenlijk alles om een complete pc van te maken. Nu is er een tweede reeks aangekondigd. Deze reeks is gebaseeerd op het EVA-02 en Asuka thema. Het kleurenschema is voornamelijk rood en oranje, wat compleet anders is dan de eerdere EVA producten.

Ook deze lijn bevat diverse componenten om een complete pc mee te bouwen. De volgende onderdelen krijgen een metamorfose:

ROG Maximus Z790 Hero EVA-02 Edition motherboard

De speciale versie van de Z790 Hero komt in het rood en oranje met een vleugje groen. De achterkant bevat een backplate met daarop de EVA0-02 Beast mode en Evangelion patronen. Uiteraard is het bord geschikt voor de laatste Intel processoren en DDR5 geheugen.

ROG STRIX GeForce RTX 4090 EVA-02 Edition graphics cards

Uiteraard mag er geen EVA-02 editie ontbreken van de meest krachtige kaart, de Strix 4090. Deze kaart heeft alle kenmerken en features van een Strix kaart maar krijgt een mooi EVA-02 kleurenschema mee. Op de achterkant van de kaart zien we een Asuka ontwerp, vooropgesteld dat de kaart horizontaal in de kast geplaatst wordt.

ROG Ryujin III 360 ARGB EVA-02 Edition AIO cooler

Ook een waterkoeler behoort tot de producten en dan hebben we het over de Ryujin 3 koeler van ROG. Ook de meest krachtige waterkoeler van ASUS krijgt een mooi EVA02 ontwerp. Het display kan al voorgeprogrammeerde afbeeldingen laten zien van Asuka en EVA-02. Bovendien kunnen de ventilatoren magnetisch aan elkaar gekoppeld worden zodat deze allemaal voorzien worden van signaal en stroom.

ROG Hyperion EVA-02 Edition chassis

Je wilt al dit moois natuurlijk in een bijpassende kast stoppen en ook daar heeft ASUS aan gedacht. Er is een nieuw ontwerp van de Hyperion kast, helmaal in stijl van EVA-02. De kast heeft zelfs een paneel wat geinspireerd is door EVA-02. Dit paneel kan ook naar buiten verplaatst worden als de locatie gebruikt wordt voor extra ventilatoren of SSDs. Natuurlijk heeft ook deze kast het kleurenschema overgenomen van de gehele lijn.

Verder zijn er ook nog de Herculx videokaartbracket, het Strix Scope keyboard en toetsen en de Gladius III draadloze muis en muisgrepen, allemaal in EVA-02 stijl. Dit om de build helemaal af te maken.

De complete lineup is hier te zien.

Prijs en verkrijgbaarheid zijn op het moment van schrijven nog onbekend. Wat vind jij van deze nieuwe lineup? Laat het achter in de reacties!

Wat vind jij?

Hell yeah
0
Yep
0
Love it
0
Meh
0
Nah
0

Misschien vind je dit ook leuk

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.