Gamenieuws

Minecraft Dungeons nu ook in arcadehallen te vinden

Games in arcadehallen, niet een bijzonder gezicht. Ook is het niet bepaald speciaal als een pc- of console-game een arcadeversie krijgt. Nu krijgt ook Minecraft Dungeons een arcadekast. Hier kan je met vier spelers samen aan de slag te gaan in co-op en het heeft zelfs een klein roguelike element. Je kan je game niet opslaan, om bij een tweede speelbeurt met je uitgebouwde personage aan de slag te gaan, zoals in de game op pc en console. Daarom kan je verschillende kaarten verzamelen, die je vervolgens kan inscannen om extraatjes te krijgen bij de start van een nieuwe sessie. In totaal zijn er zestig kaarten en per speler kunnen er vijf ingescand worden.

De gameplay werd ook een beetje eenvoudig gemaakt. Je moet je nu doorheen negen levels bewegen en daarbij moet je enkel oog hebben voor de knoppen Melee, Dodge en Range. Minecraft Dungeons Arcade wordt zo dus een co-op hack ’n slash.

Wat vind jij?

Hell yeah
0
Yep
0
Love it
0
Meh
0
Nah
0
Alex
Alex is een van de helften van Glitching. Hij schrijft, reviewt en filmt over games en tech. Beroemd om zijn hamburgers. En flauwe humor.

Misschien vind je dit ook leuk

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.