Gamenieuws

Call of Duty krijgt toch kruisboog terug

De R1 Shadowhunter, een kruisboog die vorige week per ongeluk iets te vroeg werd toegevoegd aan Call of Duty: Warzone en Call of Duty: Black Ops Cold War, zal deze week opnieuw worden toegevoegd, deze keer officieel. In het kort wordt het wapen op 24 maart toegevoegd. De kruisboog gaf eerder nog de nodige problemen voor het speelbalans en vervolgens kwamen er kwade spelers toen het wapen weer verwijderd werd.

Wie de kruisboog wil, mag heel wat geld (1200 COD Points) neertellen voor de Archaic Range bundel. Als alternatief kan ook een in-game challenge tot een goed einde gebracht worden. Daarvoor moeten spelers drie “One shot, One kill” medals halen in 15 matches.

Eerder werd gezegd dat spelers die de challenge al hadden behaald om de kruisboog vroeger te krijgen de hele challenge opnieuw zouden moeten doen, maar daar is nu toch een oplossing voor gevonden. Progressie wordt behouden en wie de hele challenge al had afgerond, wordt op 14 van de 15 matches gezet qua progressie, dit vanwege technische limieten van de games op dat vlak.

Wat vind jij?

Hell yeah
0
Yep
0
Love it
0
Meh
0
Nah
0
Alex
Alex is een van de helften van Glitching. Hij schrijft, reviewt en filmt over games en tech. Beroemd om zijn hamburgers. En flauwe humor.

Misschien vind je dit ook leuk

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.