Gamenieuws

Vader krijgt 20.000 dollar terug van microtransacties

close up shot of a person holding a credit card
Photo by Tima Miroshnichenko on Pexels.com

Het zal je maar gebeuren. Je geeft je dochter je creditcard om haar schoolreis te kunnen betalen en ze geeft daarna 20.000 dollar uit aan Genshin Impact. Gelukkig krijgt de vader Ling Cheng Mong nu de volledige 20.000 dollar terug dat zijn 18-jarige dochter heeft uitgegeven aan het spel.

Het is niet de eerste keer dat een kind via de creditcard van zijn of haar ouders geld uitgeeft aan microtransacties. Vaak gaat het dan echter om erg jonge kinderen die vaak niet weten wat ze precies uitspoken. Van een 18-jarige kan en mag je dat wel verwachten.

De talloze transacties, verspreid over een periode van 6 weken, werden dan ook als legitiem beschouwd. De bank hoefde dit dus ook eigenlijk niet terug te betalen. De bank wilde de vader echter tegemoet komen en stortte het geld terug.

De dochter kreeg een gigantische uitbrander aangezien 20.000 dollar ruimschoots de studiekosten van 1 jaar universiteit konden dekken.

Eind goed, al goed natuurlijk in dit geval, maar de vader wil iedereen toch waarschuwen. “Wij als ouders hebben totaal geen controle,” zegt hij. “Het is een ramp die wacht om te gebeuren en ik wil er zeker van zijn dat meer ouders zich daar bewust van zijn.”

Source: https://www.straitstimes.com/

Wat vind jij?

Hell yeah
0
Yep
0
Love it
0
Meh
0
Nah
0
Alex
Alex is een van de helften van Glitching. Hij schrijft, reviewt en filmt over games en tech. Beroemd om zijn hamburgers. En flauwe humor.

Misschien vind je dit ook leuk

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.