Technieuws

Razer kondigt het 60% Huntsman Mini Analog toetsenbord aan

Razer introduceert de nieuwe Huntsman Mini Analog. Dit is het eerste compacte 60%-toetsenbord op de markt met gepatenteerde Analog Optical Switches van Razer. Hiermee ervaren gamers meer precisie, prestaties en controle in een klein, draagbaar formaat.

De Huntsman Mini Analog is voorzien van Razer Analog Optical Switches en biedt meer controle tijdens het gamen. Zo kunnen gebruikers presets instellen waarmee de gevoeligheid van de analoge switches kan worden aangepast. Daarnaast kunnen digitale/analoge inputs dubbel worden gemapt. Hierdoor kunnen gamers bijvoorbeeld in racegames subtiel gas geven of bijsturen. Ook kunnen ze twee functies aan één toets toewijzen, afhankelijk van hoe hard de toets wordt ingedrukt, zodat ze in een FPS zowel kunnen lopen als sprinten met één toets.

Om de duurzaamheid van het toetsenbord te verhogen, is de Huntsman Mini Analog voorzien van Doubleshot PBT keycaps. Deze hebben een duurzame, getextureerde afwerking en behouden hun frisse look, zelfs na langdurig gebruik. Een aluminium constructie draagt verder bij aan de algehele bouwkwaliteit van het toetsenbord, terwijl de afneembare Type-C kabel ervoor zorgt dat het toetsenbord makkelijk kan worden meegenomen.

De Huntsman Mini Analog is het eerste 60% gaming-toetsenbord op de markt met Razer Analog Optical Switches. Dit maakt hem ideaal voor LAN-spelers of mensen die ruimte willen besparen. Tegelijkertijd krijgen gebruikers de controle en precisie die tegenwoordig nodig zijn in games.

Het toetsenbord is per direct te verkrijgen bij Razer en retailers voor een prijs van €159,99

Wat vind jij?

Hell yeah
1
Yep
0
Love it
0
Meh
0
Nah
0

Misschien vind je dit ook leuk

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.