Gamenieuws

Spaanse jongen vermoordt familie en speelt daarna uren games

photo of person typing on computer keyboard
Photo by Soumil Kumar on Pexels.com

Een Spaanse jongen (15) uit de stad Elche moordde zijn eigen familie uit. Na een ruzie over schoolcijfers schoot hij met een jachtgeweer zijn vader, moeder en broertje dood.

In reactie kondigde de stad drie dagen rouw af, schrijven verschillende Spaanse media.

Slechte cijfers

De 15-jarige haalde slechte cijfers op school. Zijn ouders voelden zich daardoor genoodzaakt de internettoegang te blokkeren en zijn moeder dreigde de mobiele telefoon en tablet van de jongen af te pakken. Daarop pakte de jongen het jachtgeweer van zijn vader en schoot haar dood. Daarna trof zijn broertje (10) hetzelfde lot.

Het duurde drie uur voor zijn vader terugkwam uit werk. Ook hij werd slachtoffer van de tiener. Vervolgens verplaatste hij de lichamen naar de schuur en speelde hij drie dagen lang games. De jongen beantwoordde zelfs de WhatsApp-berichten van zijn moeder.

Geen berouw

De aap komt uit de mouw als zijn tante een bezoek brengt. Zij wilde een kijkje nemen, omdat haar zus de telefoon niet opnam. De 15-jarige gaf het misdrijf toe, waarop zijn tante de politie inschakelde.

Volgens de Spaanse krant El Mundo toonde de jongen tijdens het verhoor geen enkel berouw. Op besluit van de jeugdrechter is de jongen in een jeugdinstelling geplaatst.

Geschokt

In een toespraak gaf burgemeester Carlos González aan “diep geschokt” te zijn. “We zijn verbijsterd. Dit is een verschrikkelijke en onbegrijpelijke gebeurtenis.”

Via https://www.linda.nl/

Wat vind jij?

Hell yeah
0
Yep
0
Love it
0
Meh
0
Nah
0
Alex
Alex is een van de helften van Glitching. Hij schrijft, reviewt en filmt over games en tech. Beroemd om zijn hamburgers. En flauwe humor.

Misschien vind je dit ook leuk

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.