Gamenieuws

River Raids als nieuwe gamemode voor Assassin’s Creed Valhalla

Assassin’s Creed Valhalla heeft een nieuwe, gratis update gekregen die River Raids toevoegt als nieuwe game mode, samen met upgrades voor de Jomsviking, nieuwe vaardigheden en beloningen, en twee nieuwe gebouwen om te ontgrendelen in Eivors nederzetting, namelijk het River Raid Dock en de Jomsviking Hall.

River Raids is een herspeelbare gamemodus die raiden in Assassin’s Creed Valhalla naar een hoger niveau tilt. De gamemodus wordt permanent aan de game toegevoegd en bevat:

  • Raids met hogere beloningen: Spelers raiden voor unieke beloningen zonder hun voortgang van de game en allianties in Engeland te beïnvloeden. Tevens verliezen spelers tijdelijk manschappen als ze deze niet verzorgen gedurende de raid.
  • Een Jomsviking-bemanning: Gerekruteerde Jomsvikings worden geleid door de persoonlijke Jomsviking-luitenant van de speler.
  • Een nieuw schip: Een gloednieuw volledig aanpasbaar schip, exclusief voor de gamemodus, waarvan het laadruim kan worden verbeterd om meer grondstoffen uit de River Raids te halen.

Om de River Raids-gamemodus te ervaren, moeten spelers de verhaallijn van Grantebridgescire of Ledecestrescire hebben uitgespeeld, hun barakken hebben gebouwd en hun Jomsviking-luitenant hebben gerekruteerd. Vervolgens ontmoeten spelers de NPC Vagn en zijn Jomsvikings die hen kennis laten maken met de gamemodus. De modus introduceert drie nieuwe mappen rond de kustlijn van Engeland vol met locaties om te raiden en schatten om te plunderen.

Daarnaast introduceert de update de nieuwe Jomsviking Hall, een gebouw met drie levels om te upgraden in seizoen 1. Hoe hoger het level van de hal, hoe hoger de ranking van de Jomsvikings die spelers kunnen rekruteren. Een hogere ranking betekent tevens meer overlevingskans voor de Jomsviking in de River Raids.

Tot slot introduceert de gratis update extra vaardigheden en beloningen, waaronder de Saint George uitrustingsset en Great Sword, drie nieuwe vaardigheden, twee nieuwe gebouwen voor Eivors nederzetting en nieuwe cosmetics.

Wat vind jij?

Hell yeah
0
Yep
0
Love it
0
Meh
0
Nah
0
Alex
Alex is een van de helften van Glitching. Hij schrijft, reviewt en filmt over games en tech. Beroemd om zijn hamburgers. En flauwe humor.

Misschien vind je dit ook leuk

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.