Gamenieuws

Metal Gear Solid bordspel voorlopig van de baan

Van uitstel komt niet altijd afstel, maar in het geval van Metal Gear Solid: The Board Game is dat voorlopig toch het geval. De release van het bordspel werd al meerdere keren uitgesteld en nu is de stekker definitief uit het project getrokken, al is er voor fans nog een klein sprankeltje hoop.

Normaal zou het Metal Gear Solid bordspel begin 2019 al verschijnen, maar dat werd vervolgens zomer 2020 en dan weer 2021. Bij producent IDW hadden ze echter het gevoel dat ze ook nu nog meer wijzigingen moesten doorvoeren en dat zou allemaal simpelweg te veel tijd kosten, dus trok het bedrijf zich terug.

Het goede nieuws is dat Emerson Matsuuchi, de bedenker van het spel, in principe een andere partij kan opzoeken om te helpen het spel alsnog op de markt te krijgen. Dat belooft hoe dan ook wel een ingewikkelde kwestie te worden, rekening houdend met het feit dat de licentie van Konami via nog een andere partij verliep. Het zal dan ook vooral de vraag zijn of het allemaal nog de moeite loont.

Wat vind jij?

Hell yeah
0
Yep
0
Love it
0
Meh
0
Nah
0
Alex
Alex is een van de helften van Glitching. Hij schrijft, reviewt en filmt over games en tech. Beroemd om zijn hamburgers. En flauwe humor.

Misschien vind je dit ook leuk

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.