Gamenieuws

Battlefield Mobile geteased

Voor het eerst sinds Battlefield Mobile aangekondigd werd krijgen we wat van de game te zien. Er zit namelijk een testfase aan te komen voor Android en daardoor is Battlefield Mobile ook alvast opgedoken in de Google Play Store, waar wat extra informatie over de game terug te vinden is.

Battlefield Mobile, dat free-to-play zal zijn, lijkt de klassieke Battlefield ervaring te willen bieden, maar dan, ja hoor, op mobile. Spelers kunnen kiezen uit 4 classes: Assault, Support, Medic en Recon, die allemaal hun eigen specifieke gadgets hebben. Spelers kunnen in squads spelen en verschillende loadouts samenstellen. Ook voertuigen zijn van de partij, evenals de vernielbare omgevingen die we van Battlefield kennen.

Al bij al lijkt Battlefield Mobile op basis van de eerste screenshots erg op Battlefield 3, inclusief de Grand Bazaar map. Grafisch is het allemaal natuurlijk wat minder aangezien het een mobile game is.

De testfase die nu wordt voorzien, zal in eerste instantie enkel in een aantal Aziatische landen beschikbaar zijn. Een officiële releasedatum is overigens nog niet bekend, maar eerder mikte men op een lancering in 2022.

Wat vind jij?

Hell yeah
0
Yep
0
Love it
0
Meh
0
Nah
0
Alex
Alex is een van de helften van Glitching. Hij schrijft, reviewt en filmt over games en tech. Beroemd om zijn hamburgers. En flauwe humor.

Misschien vind je dit ook leuk

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.