Technieuws

Antec komt met de Draco 10

Antec Inc. presenteert een nieuwe m-ATX-behuizing die een overvloed aan bouwopties biedt in een klein formaat behuizing. De Draco 10 zal binnenkort de winkelschappen en online winkels in Europa bereiken met een adviesprijs van €55.

De Draco 10 is het eerste model in de nieuwe Constellation-serie van Antec. Ondanks het kleine formaat ondersteunt de Draco 10 nog steeds moederborden tot M-ATX. Bovendien heeft Draco 10 een 4 mm edge-to-edge gehard glazen paneel om de gaming-setup te laten zien.

Het frame is 444 x 220 x 410 mm (L x B x H) en is gemaakt van koudgewalst staal en kunststof. De Draco 10 biedt twee 2,5-inch / 3,5-inch HDD-sleuven, drie 2,5-inch SDD-sleuven en vier uitbreidingsslots. Het biedt ruimte voor grafische kaarten met een lengte tot 330 mm. Het chassis biedt plaats aan drie 120 mm of twee 140 mm ventilatoren aan de voorzijde, twee 120 mm of 140 mm ventilatoren aan de bovenzijde en één 120 mm ventilator aan de achterzijde (meegeleverd). Verder is hij klaar voor waterkoeling met enorme ruimte voor een 280 mm radiator voor en boven en een 120 mm radiator achter. ARGB-verlichting aan de voorkant en luchtinlaten dragen bij aan een opvallende look. Ondanks het compacte formaat kan de Draco 10 nog steeds alle mainstream grafische kaarten met een lengte tot 360 mm (zonder frontventilator), m-ATX- en ITX-moederborden en GPU-koelers tot 165 mm volledig ondersteunen. Voldoende ruimte voor kabelmanagement zorgt voor een mooie en nette gebouwde ervaring.

Last but not least, stoffilters aan de voor-, boven- en onderkant en een frontpaneel met twee USB 3.0 evenals Power / Reset en LED-bedieningsknop en HD-audio-aansluitingen ronden dit kastje af.

Wat vind jij?

Hell yeah
0
Yep
0
Love it
0
Meh
0
Nah
0
Alex
Alex is een van de helften van Glitching. Hij schrijft, reviewt en filmt over games en tech. Beroemd om zijn hamburgers. En flauwe humor.

Misschien vind je dit ook leuk

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.