Technieuws

Teufel komt met de RADIO ONE: de hifi-wekkerradio

Teufel, een fabrikant van audio apparatuur, meldt dat ze een wekkerradio op de markt hebben gezet. Nu gebeurt dat natuurlijk wel vaker maar de apparatuur van Teufel staat bekend om zijn hoge kwaliteit en top geluid. Om dit te bereiken zijn twee licht zijwaarts gerichte drivers van 2 inch geplaatst met een vol bereik en een groot passief membraan aan de achterzijde die moeten zorgen voor geluid van topkwaliteit. Ook wordt er gebruik gemaakt van Dynamore-technologie waardoor het stereogeluid nog beter klinkt.

Er zijn verschillende mogelijkheden om geluid uit deze wekkerradio te krijgen. Zo is er standaard FM-radio aanwezig, maar ook DAB+ mag tegenwoordig niet ontbreken. DAB+ moet zorgen voor een beter radiosignaal. Ook is het mogelijk om je telefoon of tablet te koppelen via Bluetooth of de 3,5mm aansluiting op de achterkant. De laatste aansluiting achterop, de USB poort, kan gebruikt worden om je telefoon op te laden terwijl je aan het slapen bent. Er zijn vier alarm modi in te stellen: eenmalig, dagelijks, wekelijks of weekends. En wil je geen radio gebruiken om wakker te worden dan zijn de ingebouwde alarmtonen ook beschikbaar waarvan één variant het klokkenspel van de Berlijnse Gedächtskirche is.

De afmetingen van deze wekkerradio zijn 24 bij 8 centimeter en 9 centimeter hoog. Het gewicht is slechts 780 gram. Het vermogen van de speaker is 20 Watt. Hij is er in zowel het wit als het zwart.

De RADIO ONE is per direct te krijgen bij Teufel voor een prijs van €169,99

Wat vind jij?

Hell yeah
0
Yep
0
Love it
0
Meh
0
Nah
0

Misschien vind je dit ook leuk

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.