Technieuws

TP-Link introduceert de Deco X50 PoE

TP-Link, een toonaangevende wereldwijde leverancier van consumenten- en zakelijke netwerkproducten, introduceert vandaag de Deco X50-PoE, een Smart Mesh wifi-oplossing die gebruikers verlost van de noodzaak om een stopcontact te gebruiken en van stroom kan worden voorzien via een PoE ethernet aansluiting. Zo kan het wifipunt worden bevestigd aan het plafond of een wandcontactdoos zonder zichtbare adapters en kabels. Deco Wifi is dé oplossing voor stabiele wifi in elke hoek van je huis.

Snel, Simpel en Eenvoudig

De Deco X50 PoE is voorzien van Wifi 6 AX3000 en haalt snelheden van 2402 Mbps (5 GHz) + 574 Mbps (2.4 GHz). Ieder Wifi-punt is voorzien van een 2,5Gbps WAN/LAN ethernetaansluiting en een 1Gbps PoE ethernetaansluiting. Met Deco creëer je één snel naadloos wifi netwerk. Dus 1 netwerknaam en 1 wachtwoord. In tegenstelling tot bij wifi versterkers schakelt Deco vanzelf tussen de wifipunten zonder dat je dat merkt. Optimaal verbonden zonder onderbreking.

Installatiegemak

De Deco X50 PoE komt beschikbaar in sets van 1, 2 en 3 stuks. Ieder Deco X50 PoE Wifi-punt wordt geleverd met een wand/plafond montageplaat, montagemateriaal voor verschillende situaties en een stroomadapter. Zo kan er gekozen worden tussen stroomvoorziening via een PoE switch of de standaard meegeleverde adapter. De Deco X50 PoE is net als alle andere Deco modellen te combineren met ieder model Deco en is dus ook geschikt om een bestaand Deco netwerk uit te breiden, ongeacht het model. De installatie en het beheer verlopen via de eenvoudig te gebruiken Deco app, binnen enkele minuten is dankzij een paar simpele stappen het complete netwerk geïnstalleerd.

Specificaties

  • Dual-band Wifi 6 AX3000, 5 GHz: 2402 Mbps + 2.4 GHz: 574 Mbps
  • TP-Link Mesh-technologie met optionele ethernet backhaul
  • Seamless Roaming
  • 1× 2.5Gbps-poort + 1× gigabit PoE-poort (per Deco unit)
  • Inclusief montagemateriaal voor wand of plafondmontage
  • HomeShield met antivirus, QoS en ouderlijk toezicht

Uitgebreide specificaties zijn te vinden op de website van TP-Link

Prijs en Beschikbaarheid

De Deco X50 PoE is eind januari 2023 beschikbaar in Benelux als set van drie voor een adviesprijs van €349,-. De enkelverpakking en set van twee volgen later in Q1 2023.

Wat vind jij?

Hell yeah
0
Yep
0
Love it
0
Meh
0
Nah
0

Misschien vind je dit ook leuk

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.