TechnieuwsVideo's

Sharkoon komt met nieuwe Premium PC kast

Het Duitse merk Sharkoon heeft vandaag een nieuwe computerkast op de markt gezet. Het gaat hier om de CA300H kast die valt in de Elite Shark reeks. Net zoals andere kasten uit deze serie is de kast erop gericht om high-end hardware te tonen en daar is niets van gelogen.

De kast bevat aan beide zijkanten een tempered glass paneel waardoor alles dus zichtbaar is. Dat betekent ook de SSD die aan de achterkant van de moederbordtray geplaatst kan worden. De bovenkant van de kast is gemaakt van staal terwijl de rest van de kast gemaakt is van aluminium. Wat verder niet te missen is, is het patroon op de voorkant van de computerkast. Deze wordt uitgelicht door RGB verlichting van de ventilatoren die erachter geplaatst zijn. De verlichting, het I/O paneel en alle overige RGB apparatuur is aan te sluiten en te bedienen door de adressable RGB controller. Overigens is de verlichting ook aan te sluiten op je moederbord en te bedienen via de software van je moederbord fabrikant.

De kast biedt plek aan moederborden van alle formaten. Videokaarten kunnen maximaal 42,5 centimeter lang zijn en voedingen mogen maximaal 24 centimeter diep zijn. Luchtkoelers voor de processor mogen tenslotte maximaal 16,5 centimeter hoog zijn. Er kunnen tot 7 2.5″ SSD’s ingebouwd worden of maximaal 4 3.5″ harde schijven.

Aan de zijkant van de kast vinden we de I/O terug. In dit geval zijn het de aan/uit knop, de knop om de RGB verlichting te bedienen, 2 USB 3.0 poorten, de audio aansluitingen en een USB 3.2 Gen 2Type-C poort. Onderin zien we de PSU shroud waar de voeding weggestopt kan worden. Daarop kunnen nog SSD’s geplaatst worden. Wellicht dat die ook van verlichting voorzien zijn, dan zorgt dat voor nog meer verlichting in je kast. Die SSD’s kunnen ook aan de andere kant geplaatst worden. Daar vinden we ook nog een paneel wat de kabels moet verbergen aangezien deze kant ook een glazen paneel heeft. Daar zit overigens ook de RGB controller verstopt.

De CA300H is te krijgen in zowel het zwart als het wit en is per direct verkrijgbaar voor een adviesprijs van €154,90

Wat vind jij?

Hell yeah
0
Yep
0
Love it
0
Meh
0
Nah
0

Misschien vind je dit ook leuk

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.