TechnieuwsVideo's

KFC gooit KFConsole eruit

Met KFC Gaming richt KFC zich al een tijdje op gamers, vaak met leuke marketingstunts. Zo lanceerden ze al een gratis dating sim, kondigden ze een eigen console aan en werd een restaurant geopend in Animal Crossing. Recent werd ook nog gelachen met het uitstel van Cyberpunk 2077.

De KFConsole blijkt om een samenwerking te gaan tussen Intel, ASUS, Cooler Master en Seagate. De basis van de console is gebaseerd op de NUC 9 Extreme van Intel, gekoppeld met een niet nader benoemde grafische kaart van ASUS. Ook een 1TB NVMe SSD is van de partij en het geheel zit in een case die lijkt op een chicken bucket van KFC.

De KFConsole zou 4K 240fps gaming ondersteunen, evenals ray tracing en virtual reality. Uniek is voorts de zogenaamde “chicken chamber”, een extra ruimte in de console waarin je je kip warm kan houden dankzij de natuurlijke warmtestroom van de console zelf.

De KFConsole, die ooit als grap begon, zou binnenkort effectief te koop zijn, maar wanneer precies en voor welke prijs is nog niet bekend.

Wat vind jij?

Hell yeah
0
Yep
0
Love it
0
Meh
0
Nah
0
Alex
Alex is een van de helften van Glitching. Hij schrijft, reviewt en filmt over games en tech. Beroemd om zijn hamburgers. En flauwe humor.

Misschien vind je dit ook leuk

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.