Gamenieuws

CD Projekt RED aangeklaagd wegens misleiding

Een tijdje geleden werd bekend dat de investeerders van CD Projekt RED een rechtszaak wilden aanspannen tegen de studio. Nu is bekend dat er via een class action lawsuit de investeerders CD Projekt RED echt willen aanklagen wegens misleiding.

In het kort willen de investeerders CD Projekt RED aanklagen omdat de top van de studio misleidende informatie zou hebben gegeven omtrent de status en kwaliteit van Cyberpunk 2077. Zo werden consumenten en investeerders keren gerustgesteld over de kwaliteit van Cyberpunk 2077 op PS4 en Xbox One, terwijl die kwaliteit uiteindelijk erg ondermaats bleek te zijn. Het gevolg: veel kritiek en refunds, terwijl de game ook uit de PlayStation Store verwijderd werd.

Na de release van Cyberpunk 2077 daalden de aandelen van CD Projekt RED met meer dan 45% in waarde, waardoor veel investeerders hun geld al in rook zagen opgaan.

Wat vind jij?

Hell yeah
0
Yep
0
Love it
0
Meh
0
Nah
0
Alex
Alex is een van de helften van Glitching. Hij schrijft, reviewt en filmt over games en tech. Beroemd om zijn hamburgers. En flauwe humor.

Misschien vind je dit ook leuk

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.