Technieuws

Intel i9: cpu goedkoper en geen luxe verpakking

Je kent die spannende verpakkingen van de Intel i9-processoren wel. Supervet, alsof je echt iets speciaals in huis hebt. Daar gaat Intel dus nu mee stoppen. Het bedrijf staakte eerder de bijzondere Avengers Collectors edition-processoren, welke ook in een mooie thema-verpakking werden geleverd.

De i9-10900K wordt nog tot 28 februari geleverd in de hippe verpakking, daarna zal de chip in een standaard rechthoekige doos worden verscheept. Intel zegt de verpakking met pensioen te sturen omdat deze te veel ruimte inneemt. De omvang van de huidige doos zorgt ervoor dat er 480 exemplaren op een pallet passen, dit aantal kan worden verhoogd naar 1620 stuks als de processoren in standaard dozen worden verscheept. Een mooie bijkomstigheid is dat de processor hierdoor wel goedkoper wordt, al is nog niet bekend hoeveel de prijs precies gaat dalen.

Ook de labels worden vervangen. De nieuwe doosjes zullen worden voorzien van een standaardlabel, net als alle andere processoren van Intel.

Wat vind jij?

Hell yeah
0
Yep
0
Love it
0
Meh
0
Nah
0
Alex
Alex is een van de helften van Glitching. Hij schrijft, reviewt en filmt over games en tech. Beroemd om zijn hamburgers. En flauwe humor.

Misschien vind je dit ook leuk

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.