Gamenieuws

Fallout 76 komt met Inventory Update

Fallout 76 heeft de Inventory Update gekregen. Daarmee wordt een nieuw jaar voor de game ingeluid met nieuwe content, verbeteringen, fixes, community-verzoeken en meer.

Stash-verhoging


De Inventory Update behandelt één van de meest voorkomende verzoeken van de community, met als hoogtepunt een verhoging van 50% voor de spelersstash tot een maximum van 1.200 pond. Spelers kunnen het naar hartenlust vullen met uitrusting, junk en al het andere dat ze tegenkomen in de Wasteland.

Pip-Boy Updates

De Inventory Update bevat ook UI-verbeteringen en updates voor de Pip-Boy. Er zijn drie nieuwe tabbladen toegevoegd aan het Pip-Boy Inventory-menu: ‘New’, 'Armor' en 'Food/drinks'.

New - Dit tabblad houdt alle items bij die spelers verzamelen tijdens een spelsessie, gesorteerd van nieuw naar oud.
Armor - Armor krijgt een eigen tab, zodat spelers hun uitrusting gescheiden kunnen houden van hun andere kleding.
Food/drinks - Eten en drinken zijn nu opgesplitst van ‘Aid’ naar hun eigen Pip-Boy Inventory-tabblad. Chems en serums blijven in ‘Aid’.
Items stapelen

Vanaf nu, wanneer spelers een stapelbaar item in hun inventory selecteren, zullen de itemdetails in de Pip-Boy laten zien hoeveel totaalgewicht die stapel verbruikt. Door deze verandering kunnen spelers snel en gemakkelijk zien wat er in hun inventaris een aanzienlijk draaggewicht in beslag neemt.

Vending Machine Map Previews

De tooltip bij het bekijken van de automaten van een andere speler op de kaart toont nu het aantal legendarische wapens en bepantsering met 1, 2 en 3 sterren die de speler verkoopt. Bovendien worden er geen lege categorieën meer weergegeven.

Om alvast vooruit te kijken keren het favoriete Fasnacht-evenement en een nieuw Valentijnsdag-thema-evenement terug in februari.

Wat vind jij?

Hell yeah
1
Yep
0
Love it
0
Meh
0
Nah
0
Alex
Alex is een van de helften van Glitching. Hij schrijft, reviewt en filmt over games en tech. Beroemd om zijn hamburgers. En flauwe humor.

Misschien vind je dit ook leuk

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.