Technieuws

AVM komt met FRITZ!Repeater 3000 AX en FRITZ!OS 7.50

AVM rolt vanaf vandaag de FRITZ!OS 7.50-update uit voor alle FRITZ!-producten en brengt de nieuwe FRITZ!Repeater 3000 AX uit. FRITZ!OS 7.50 biedt nog meer functionaliteit in mesh-wifi-netwerken met Dynamic Smart Repeat. Als een FRITZ!Repeater of FRITZ!Box als Mesh Repeater wordt gebruikt, profiteert deze van een hogere doorvoer en meer stabiliteit. Met de FRITZ!Repeater 3000 AX presenteert AVM een nieuwe tri-band repeater die wifi-netwerken uitbreidt met snelle wifi 6 en Smart Mesh-technologie. Tegelijkertijd vergroot de FRITZ!Repeater 3000 AX de dekking van het Wi-Fi-netwerk en zorgt zo voor een perfecte dekking tot in de verste uithoeken van het huis.

FRITZ!Repeater 3000 AX – de nieuwe tri-band repeater met Wi-Fi 6

Met de nieuwe FRITZ!Repeater 3000 AX presenteert AVM een krachtige nieuwe Wi-Fi 6 Mesh-repeater met Tri-Band- en Smart Mesh-technologie. Dankzij drie radio-eenheden en in totaal acht antennes zorgt de tri-band router voor een stabiele verbinding en een maximale bandbreedte van maximaal 4.200 Mbit/s naar de eindapparaten, routers en hubs van het thuisnetwerk van de gebruiker. Via de twee LAN-poorten kunnen gebruikers ook gegevens met Gigabit-snelheden binnen het thuisnetwerk overdragen.\

In combinatie met de FRITZ!Box biedt de FRITZ!Repeater 3000 AX dankzij Mesh Wi-Fi een sterk thuisnetwerk, zelfs grote appartementen met veel kamers bieden goede Wi-Fi. Zelfs meerdere gelijktijdige streaming- of gaming-apps werken soepel: gebruikers kunnen deelnemen aan vergaderingen terwijl ze thuis werken, en de kinderen kunnen zonder problemen tegelijkertijd 4K-video streamen.

Tri-band en Wi-Fi 6 zijn essentieel voor een snel en krachtig thuisnetwerk. De FRITZ!Repeater 3000 AX heeft drie radio-eenheden: één in de 2,4 GHz-band en twee in de 5 GHz-band. Deze drie wifi-banden worden slim parallel gebruikt. Daarom kiest de FRITZ!Repeater 3000 AX altijd de meest efficiënte route naar de router en verbonden Wi-Fi-apparaten. Hierdoor worden hoge datasnelheden bereikt voor alle verbindingen in het thuisnetwerk, waardoor zelfs de meest veeleisende Wi-Fi-scenario’s mogelijk zijn.

Het instellen van Mesh Wi-Fi met FRITZ!Box is net zo eenvoudig als FRITZ!Box-gebruikers, met slechts één druk op de knop! Wen aan FRITZ!De App WLAN helpt je de ideale plek in huis te vinden. Omdat de FRITZ!Repeater 3000 AX ook met routers van andere fabrikanten kan worden gebruikt, kunnen gebruikers op deze manier ook hun thuisnetwerk eenvoudig uitbreiden.

Prijs en beschikbaarheid

De FRITZ!Repeater 3000 AX is vanaf nu beschikbaar. De FRITZ!Repeater heeft een adviesprijs van €189 en is onder andere verkrijgbaar bij FritzShop, Reichelt en Bol.com.

Wat vind jij?

Hell yeah
0
Yep
0
Love it
0
Meh
0
Nah
0
Alex
Alex is een van de helften van Glitching. Hij schrijft, reviewt en filmt over games en tech. Beroemd om zijn hamburgers. En flauwe humor.

Misschien vind je dit ook leuk

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.