Reviews

Review Sharkoon Skiller SGP30 Gaming Mat XXL – Poly

product-image

Sharkoon Skiller SGP30 gaming mat XXL Poly

10

Het lijkt misschien raar om vijf sterren te geven aan een muismat, maar persoonlijk is dit een van de lekkerste muismatten die ik ooit in mijn handen heb gehad. De kleuren vervagen niet en het is ontzettend makkelijk schoon te houden. En dat voor €18? Echt een bang for buck!

Pluspunten
 • Hoogwaardige print
 • Fijne stof met stevige randsteken
 • Rubberen ondergrip
 • RGB (nouja, de print dan)
 • Zachte stof voor ondersteuning van de handen
 • Waterafstotend en makkelijk schoon te houden
Minpunten
 • Geen lichtjes. Ofzo. Blijkbaar moet dat tegenwoordig

Inleiding

Sharkoon biedt nu een grote muismat aan, de SKILLER SGP30. De SGP30 biedt door zijn omvang de mogelijkheid om naast de muis en het toetsenbord ook andere apparaten op te plaatsen. De muismat heeft een lange levensduur dankzij het eenvoudige ontwerp en de duurzaamheid van het DurableStitch-naaiwerk. De SGP30 is ook redelijk waterafstotend, waardoor de kans op blijvende schade wordt verkleind.

Specs

Algemeen 
Oppervlak:Textiel
Anti-slip onderzijde:
DurableStitch stiksels:
Hoogte:2,5 mm
Gewicht:565 g
Afmetingen (L x B x H):900 x 400 x 2,5 mm
  
Inhoud verpakking 
SKILLER SGP30 XXL 

Praktisch

De SKILLER SGP30 bedekt een groot oppervlak van je bureau met zijn volle 90 centimeter lang en 40 centimeter breed. Andere apparaten, zoals het toetsenbord, kunnen ook op de mat worden gelegd en zijn dus binnen handbereik, naast het mogelijk maken van vegende muisbewegingen.

De SGP30 blijft door zijn antislip rubberen basis altijd stevig op het bureau of tafel staan, zelfs tijdens de gekste bewegingen. Het printpatroon zal ook na verloop van tijd helder blijven vanwege de duurzame sublimatieprint, die voorkomt dat het motief vervaagt, zelfs na langdurig continu muisgebruik.

Sharkoon komt ook met DurableStitch-steken. Sharkoon zelf claimt dat het de duurzaamheid gigantisch verbeterd. De SGP30 blijkt ook daadwerkelijk duurzaam te zijn en is zelfs bestand tegen de zwaarste inspanningen. Er is geen neiging tot scheuren en er is geen sprake van rafels.

Dankzij het waterafstotende oppervlak wordt het schoonmaken een eitje. Dankzij het waterafstotende oppervlak en uitstekende glij-eigenschappen kan de SGP30 gemakkelijk van vuil worden ontdaan met een zachte, vochtige doek. Daarnaast is de SGP30 is ongelooflijk dun en meet slechts 2,5 millimeter, waardoor hij eenvoudig op te rollen en te vervoeren is.

Conclusie

Het lijkt misschien raar om vijf sterren te geven aan een muismat, maar persoonlijk is dit een van de lekkerste muismatten die ik ooit in mijn handen heb gehad. Het is zacht genoeg om de handen te ondersteunen maar ook hard genoeg om je apparatuur prima te kunnen gebruiken. De kleuren vervagen niet en het is ontzettend makkelijk schoon te houden. En dat voor €18? Heel graag! Echt een bang for buck!

De Golden standard wordt uitgereikt aan producten die ultiem zijn; de droom voor elke techneut en gamer.

 • Er is niks structureels om op aan te merken.
 • Het is zo innovatief dat het lastig is om hieraan te tippen.
 • Deze award wordt niet vaak gegeven, alleen de topproducten krijgen dit merkje.

De Bang for buck is er voor dat product dat gewoon prima kwaliteit levert voor zijn budgetprijs.

 • Het is relatief goedkoop.
 • Foutjes horen erbij. Absoluut geen fouten? Dan is het een Golden Standard.
 • Verbetering kan er zijn.
 • Doet niet onder voor een duurder merk.

Gebruikt in combinatie met:

Wat vind jij?

Hell yeah
0
Yep
0
Love it
0
Meh
0
Nah
0
Alex
Alex is een van de helften van Glitching. Hij schrijft, reviewt en filmt over games en tech. Beroemd om zijn hamburgers. En flauwe humor.

Misschien vind je dit ook leuk

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.