Reviews

Hands-on Sharkoon SKILLER SGS40 Fabric

product-image

Sharkoon SKILLER SGS40 Fabric

8.5

Met een prijskaartje van 289,00 is dit een zeer lekkere stoel. Je kunt er ruim in zitten en lange gamesessies zijn hiermee prima aan te raden. Is dit mijn volgende stoel? Waarschijnlijk wel!

Pluspunten
  • Ademende stof i.p.v. PU-leder
  • Extra wijde basis
  • Makkelijk schoon te houden
  • Komt met losse rugkussen
Minpunten
  • De stoel kan bijna plat en je kan dus achterover vallen

Deze stoel is uitgeprobeerd tijdens het maken van mijn kopersgids over gamestoelen. Tijdens de testdag heb ik verschillende stoelen geprobeerd en daarover heb ik kort mijn ervaring opgeschreven.

De SKILLER SGS40 Fabric is een makkelijk te onderhouden gamingstoel met ademende stof. Afgeleid van de succesvolle SGS40 is dit een stoel die de technieken hiervan net even beter uitvoert. De stoel heeft een maximumgewicht van 150kg, een maximumlengte van 200cm, een hoge rugleuning en een extra wijde basis. Gemaakt op een stalen basis en bekleed met memoryfoam en zware stof, maakt deze gamestoel een extreem comfortabele accessoire.

De montage is zeer eenvoudig met flink wat plaatjes. Opvallend is de extreem brede zitting die ruimvoldoende comfortabel is. De niet-verstelbare lendensteunfunctie in de rugleuning is naar mijn smaak prima, maar ik kan me voorstellen dat andere gebruikers het liever wat sterker hebben.

De kantelfunctie van de rugleuning is eigenlijk heel fijn, maar ik ben er ook al eens mee achterover gekukeld. Je moet het dus met enige voorzichtigheid gebruiken.

De stof is van zware kwaliteit maar je kunt het ook nog eens makkelijk schoon houden. Zelf zou ik een stoomgenerator aanraden om eventuele vlekken snel te verhelpen. Zeker met huisdieren is dit handig, want je hebt minder kans op zichtbare schade aan je stoel.

Met een prijskaartje van €289 is dit een zeer lekkere stoel. Je kunt er ruim in zitten en lange gamesessies zijn hiermee prima aan te raden. Is dit mijn volgende stoel? Waarschijnlijk wel!

Wat vind jij?

Hell yeah
0
Yep
0
Love it
0
Meh
0
Nah
0
Alex
Alex is een van de helften van Glitching. Hij schrijft, reviewt en filmt over games en tech. Beroemd om zijn hamburgers. En flauwe humor.

Misschien vind je dit ook leuk

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.