Reviews

Hands-on Sharkoon Skiller SGS20 Jr.

product-image

Sharkoon Skiller SGS20 Jr.

8

De stoel is stevig en kan dankzij het hout veel beweging aan. De afwerking is prima te noemen en voor de prijs van €139 krijg je een solide en goed ontworpen stoel. Uiteindelijk een zeer degelijk product, maar met een nichemarkt.

Pluspunten
  • Staal- en houtmix voor stevigheid en flexibiliteit
  • Memoryfoam voor nauwe sluiting met het lichaam
  • PU-leder
  • Stoffen kussens
Minpunten
  • Nichemarkt
  • Veren mochten iets langer

Deze stoel is uitgeprobeerd tijdens het maken van mijn kopersgids over gamestoelen. Tijdens de testdag heb ik verschillende stoelen geprobeerd en daarover heb ik kort mijn ervaring opgeschreven.

De SKILLER SGS20 Jr. stoel is een nevenmodel van de SGS20. De SGS20 zelf is echt geen slechte stoel en heeft tijden model gestaan voor de rest van de stoelen van Sharkoon. Nu heeft Sharkoon zelf ook door dat het gamende publiek steeds jonger wordt. Daarom is van de SGS20 een kindermodel gemaakt, gericht op jonge gamers van 8 tot 15 jaar. Het chassis is opgebouwd uit staal en hout voor extra bewegelijkheid en ondersteuning. Deze basis is bekleed met memoryfoam en PU-leder. Daarbij horen ook nog wat stoffen kussens, gemaakt uit een soort veloursstof.

De stoel is stevig en kan dankzij het hout veel beweging aan. Ik kan de review deze keer zelfs heel gemakkelijk maken, omdat ik geen negatieve dingen heb opgemerkt. De afwerking is prima te noemen en voor de prijs van 139 euro krijg je een solide en goed ontworpen stoel die zich nauwkeurig aanpast aan de ergonomische behoeften van kinderen. Plus dat je ook minder ruimte nodig hebt voor installatie.

Wat wel lekker zou zijn is als de veren wat langer waren. Zo kunnen de jongere kinderen toch beter bij een hoog bureau. Helaas blijft dit toch wel een niche product, aangezien dit maar een doelgroep heeft.
Uiteindelijk een zeer degelijk product, maar met een nichemarkt.

Wat vind jij?

Hell yeah
0
Yep
0
Love it
0
Meh
0
Nah
0
Alex
Alex is een van de helften van Glitching. Hij schrijft, reviewt en filmt over games en tech. Beroemd om zijn hamburgers. En flauwe humor.

Misschien vind je dit ook leuk

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.