Gamenieuws

408.000 dollar neergelegd voor doos Pokémon kaarten

De laatste tijd zijn Pokémon kaarten nogal weer in trek. Dat resulteert steeds vaker in een hoog bedrag als het om ongeopende kaarten gaat. Dit keer ook weer: er werd maar liefst $408.000 neergelegd voor een ongeopende doos vol kaarten.

Heel specifiek gaat het om een doos met 36 First Edition booster packs uit 1999. Vorig jaar werd een gelijkaardige doos verkocht voor 360.000 dollar.

De doos bevat in totaal 102 kaarten en daar kunnen zeldzame exemplaren bij zitten. Mocht er een First Edition Charizard uit tevoorschijn komen, dan zou die op zichzelf al meer dan 350.000 dollar waard zijn. Eind vorig jaar werd zo’n kaart namelijk verkocht voor 350.100 dollar, op dat moment het absolute record voor één enkele Pokémon kaart. Inmiddels is een Pokémon kaart voor nog méér verkocht trouwens. Een zeldzame Blastoise kaart leverde immers 360.000 dollar op.

Zeldzame Pokémon kaarten werden natuurlijk altijd al voor veel geld verkocht, maar in 2020 werd er steeds meer en meer geld voor neergeteld, ook al omdat influencers hun centjes lieten rollen om views te scoren. Zo werd door Logan Paul 150.000 dollar betaald voor een zeldzame Charizard kaart. Jammer genoeg wordt er soms ook veel geld neergeteld voor een fake doos Pokémon kaarten of zijn er die voor 30.000 dollar aan Pokémon kaarten vernielen.

Wat vind jij?

Hell yeah
0
Yep
0
Love it
0
Meh
0
Nah
0
Alex
Alex is een van de helften van Glitching. Hij schrijft, reviewt en filmt over games en tech. Beroemd om zijn hamburgers. En flauwe humor.

Misschien vind je dit ook leuk

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.