Technieuws

Webshop Gearbest offline na problemen

Webshop Gearbest is al een paar dagen offline, waarschijnlijk door financiële problemen van het moederbedrijf. Daardoor kan de webshop zijn leveranciers niet betalen en is de levering van producten gestopt.

Op de site van Gearbest staat niks meer; gebruikers krijgen alleen een ‘invalid url’-melding. Het laatste Facebook-bericht van de webwinkel is van 7 juli. Andere accounts op sociale media zijn al langer niet meer bijgewerkt. Omdat het bedrijf geen informatie heeft gepubliceerd, is het onbekend of Gearbest nog terug komt. De site is al ongeveer twee weken offline.

In juni keek moederbedrijf Global Top E-Commerce of het een faillissement kon aanvragen, omdat het in financiële problemen was gekomen. Het is onduidelijk of het tot een faillissement is gekomen. Het bedrijf probeerde aan geld te komen. Gearbest is een bekende webwinkel uit China en concurreerde met onder meer AliExpress.

Tweakers.net

Wat vind jij?

Hell yeah
0
Yep
0
Love it
0
Meh
0
Nah
0
Alex
Alex is een van de helften van Glitching. Hij schrijft, reviewt en filmt over games en tech. Beroemd om zijn hamburgers. En flauwe humor.

Misschien vind je dit ook leuk

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.