Technieuws

Steelseries zet twee nieuwe 60% toetsenborden op de markt

Steelseries, de wereldwijde leider op het gebied van gaming en e-sports randapparatuur, kondigt vandaag twee nieuwe toetsenborden aan. Dit zijn nieuwe varianten van de bekende Apex Pro toetsenborden. Aangezien deze bordjes kleiner, sneller en makkelijker aan te passen zijn hebben ze de slogan: “Mini is Mighty” meegekregen. Dankzij de OmniPoint switches zouden de bordjes een 11x snellere responsetijd hebben, 10x snellere activeringstijd en 2x duurzamer zijn dan standaard mechanische switches.

Volgens Steelseries zijn de OmniPoint switches de snelste switches in de wereld zijn. Deze zouden al activeren bij een hoogte van 0,2mm en het diepste wat de toets ingedrukt kan worden is 3,8mm. Als de afstand afgesteld wordt op 0,2mm dan is de responsetijd 0,54 ms. Ook is het mogelijk om twee acties op één toets te programmeren. Raak je de toets aan dan loop je, maar druk je de toets helemaal in dan ren je. En zo zijn er meer combinaties mogelijk, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Aangezien het hier gaat om 60% toetsenborden is er veel meer ruimte beschikbaar op het bureau. Daardoor is er meer ruimte voor de muis om te kunnen bewegen. Daarnaast ziet het er net wat opgeruimder uit op het bureau onder het motto: less is more. Ook scheelt het ruimte in een rugzak wanneer het bord meegenomen wordt naar een LAN party.

De Apex Pro Mini en Apex Pro Mini Wireless zijn per direct te koop. Eerstgenoemde heeft een prijs meegekregen van €199,99 terwijl de draadloze variant €259,99 moet kosten.

Wat is jouw favoriet: een 60% bordje, een TKL of toch een volwaardig bord? Laat het achter in de reacties!

Wat vind jij?

Hell yeah
0
Yep
0
Love it
0
Meh
0
Nah
0

Misschien vind je dit ook leuk

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.