Technieuws

MSI toont nieuwe laptops met RTX 30 series GPU (inclusief specs)

Kijk snel op de volgende pagina’s voor alle informatie over de laptops met de specs!

Gisteren maakte MSI bekend dat zij een flink aantal nieuwe laptops de deur uit doen. Ook bestaat MSI dit jaar 35 jaar en ter gelegenheid komt MSI op de proppen met de exclusieve GE76 Raider Tiamat Dragon Edition. De nieuwe producten die voorzien zijn van de RTX™ 30 series grafische kaarten kunnen vanaf vandaag gepre-ordered worden.

Pre-orderen kan bij de officiële channel partners van MSI:

Nederland : MediaMarkt, Paradigit, BOL, Alternate, Azerty, BCC, CD-ROM-LAND, Informatique

België: Tones, Alternate

Tegelijk met de lancering van deze producten uitgerust met een RTX30-serie GPU start MSI ook met een ‘review & receive’ campagne. Bij aankoop van een nieuwe generatie laptop ontvangt de koper $50 USD Steam tegoed voor het achterlaten van zijn mening.

Daarnaast komt MSI nu op de proppen met de ‘Resizable Bar technologie’, een samenwerking tussen Intel en NVIDIA. Dit geeft de CPU volledige toegang heeft tot het GPU-geheugen en is het theoretisch in staat de frames-per-second (FPS) met 5% -10% tijdens het gamen op te hogen.

Daarnaast komen de laptops ook met WiFi 6E. Dit biedt snellere gegevensuitvoer voor o.a. videostreaming, virtual reality en andere draadloze ervaringen. Tijdens het evenement onthulde MSI ook een nieuwe functie van de MSI Creator Center. Deze functie berekent en optimaliseert gebruikersscenario’s met behulp van AI. Hierdoor is het systeem altijd optimaal geconfigureerd voor het afhandelen van complexe taken. Of dit zo is, moeten we nog even bekijken, maar het klinkt veelbelovend.

Kijk snel op de volgende pagina’s voor alle informatie over de laptops met de specs!

Wat vind jij?

Hell yeah
0
Yep
0
Love it
0
Meh
0
Nah
0
Alex
Alex is een van de helften van Glitching. Hij schrijft, reviewt en filmt over games en tech. Beroemd om zijn hamburgers. En flauwe humor.

Misschien vind je dit ook leuk

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.