Technieuws

ASUS komt met uitgebreide Windows 11 line-up

ASUS heeft donderdag een grote uitbreiding van het assortiment aangekondigd om creators te versterken, inclusief een reeks aan uitgebreidere ProArt-apparaten, een uitgebreide selectie aan Windows 11 laptops en PC’s voor creatieve professionals en een compleet aanbod van laptops met OLED-displays voor alle soorten creators. De aankondigingen werden gedaan tijdens het virtuele Create the Uncreated launch event. Met nieuwe laptops, displays, randapparatuur, een desktop, een projector en een moederbord, maakt deze nieuwe line-up het mogelijk voor content creators van alle soorten om hun beste werk af te leveren door optimale workflows en unieke innovaties.

  • Het ProArt-assortiment wordt uitgebreid met de ProArt Studiobook 16 en Pro 16, ProArt Station PD5, ProArt Display PA147CDV en OLED PA32DC, ProArt X570-Creator WiFi en ProArt Projector A1.
  • De uitgebreide nieuwe creator laptop series, inclusief de ProArt Studiobook series, Zenbook Pro series en Vivobook Pro series, verbetert de workflows en tilt de productiviteit van creatieve professionals naar een hoger niveau.
  • ASUS introduceert de prachtige OLED-displays (oplopend tot 16:10 4K) in de Zenbook en Vivobook-serie, van high-end creator laptops tot aan laptops voor alledaags gebruik, en de nieuwe ZenScreen OLED MQ13AH.
  • Nieuwe ProArt Studiobook-modellen en de ProArt Mouse voor het bieden van directe, nauwkeurige controle met je vingertoppen in creatieve apps.

In de kern zijn wij vernieuwers die met veel trots onze beste ideeën tot leven brengen. De line-up van vandaag levert ervaringen voor de creators, die mogelijk zijn gemaakt door de creators zelf — om zo verbeelding om te zetten in realiteit.

Samson Hu, ASUS co-CEO

De nieuwe ASUS Zenbook, Vivobook en ProArt Studiobook-serie inspireren content creators met hun kracht en performance. Gecombineerd met de mogelijkheid om te upgraden naar Windows 11 zullen gebruikers hun productiviteit en creativiteit boosten. Om creators van uitgebreide mogelijkheden te voorzien blijft ASUS werken aan sterke partnerships. Als een belangrijke partner van ASUS levert NVIDIA® de beste NVIDIA RTX™ GPU’s uit de industrie en de beste ondersteuning voor creators met NVIDIA Studio — inclusief app-versnellingen, speciale Studio-drivers en exclusieve apps zoals NVIDIA Broadcast en Omniverse™.

Nicole Dezen, Vice President, Device Partner Sales, Microsoft Corp.

Wat vind jij?

Hell yeah
0
Yep
0
Love it
0
Meh
0
Nah
0
Alex
Alex is een van de helften van Glitching. Hij schrijft, reviewt en filmt over games en tech. Beroemd om zijn hamburgers. En flauwe humor.

Misschien vind je dit ook leuk

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.