Technieuws

Asus doet Ace gaming muis en muismat uit de doeken

Tijdens CES heeft ASUS de ROG Harpe Ace Aim Lab Edition gamingmuis en de Hone Ace Aim Lab Edition gaming muismat onthuld.

ROG Harpe Ace Aim Lab Edition-gamingmuis

De ROG Harpe Ace Aim Lab Edition-muis is een muis voor zowel de linker- als rechterhand die is getest door esports-professionals bij Aim Lab. De ROG Harpe Ace weegt slechts 54 gram en is daarmee een van de lichtste draadloze esports-gamingmuizen die er zijn. Het is gemaakt van een lichtgewicht, milieuvriendelijk bio-based nylon materiaal op de buitenste laag, en het heeft een gestroomlijnde interne PCB-lay-out.

De ingebouwde ROG AimPoint optische sensor volgt bewegingen met gevoeligheidsniveaus variërend van 100 tot 36.000 dpi, met een cpi-afwijking van < 1%. De sensor registreert bewegingen met snelheden tot 650 inch per seconde (ips) bij een versnelling tot 50 g.

Bovendien levert ROG SpeedNova draadloze technologie prestaties met ultralage latentie en betrouwbare gegevensoverdracht, zelfs in omgevingen die overbelast zijn met RF-signaalinterferentie van omliggende draadloze apparaten. ROG SpeedNova zorgt ervoor dat de polling-snelheid op niveau blijft door signaalstoringen te voorkomen door automatisch te scannen naar beschikbare frequenties met minimale interferentie. Deze technologie levert ook tot 50% meer energie-efficiëntie in vergelijking met draadloze muizen die dezelfde batterij gebruiken, waarbij de ROG Harpe Ace tot 90 uur aan gameplay levert in 2,4 GHz RF-modus.

De Harpe Ace bevat het flexibele en lichtgewicht ROG Paracord en afgeronde 100% PTFE-muisvoeten om haken en ogen te minimaliseren, beweging te maximaliseren en soepel glijden te bieden. Bovendien is de Harpe Ace voorzien van ROG Micro Switches die een levensduur van 70 miljoen klikken bieden. Met de ingebouwde aanpassingsfunctie kunnen spelers DPI, polling-snelheid, lift-off-afstand kalibreren en aanpassen of een hardware-reset uitvoeren. Deze flexibiliteit maakt de Harpe Ace ideaal bij deelname aan esports-toernooien: spelers kunnen de muis eenvoudig op hun apparaat aansluiten en ze zijn klaar om te gaan.

ROG Hone Ace Aim Lab Edition gaming-muismat

De ROG Hone Ace Aim Lab Edition gaming-muismat is voorzien van meetmarkeringen die samenwerken met Aim Lab x ROG 360, een trainingsruimte binnen de Aim Lab-software om het richten van spelers te helpen verbeteren. De markeringen helpen spelers pols- en onderarmbewegingen in te schatten terwijl ze de muis bewegen, waardoor ze hun precisieveegvaardigheden en consistente plaatsing van het dradenkruis kunnen oefenen en verbeteren.

De hybride stoffen stof heeft een ruwer oppervlak dat zorgt voor optimale wrijving die snel glijden en remkracht mogelijk maakt voor nauwkeurige controle. Een beschermende nanocoating van militaire kwaliteit beschermt tegen olie, water en stof, waardoor de ROG Hone Ace gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden is. De 3 mm dikke rubberen basis zorgt voor een stabiele, antislip basis en de juiste hoeveelheid demping voor comfortabele gamemarathons.

ROG Harpe Ace Gaming Mouse en Hone Ace Mouse Pad Aim Lab Editions zijn vanaf eind januari verkrijgbaar in de Benelux.

Wat vind jij?

Hell yeah
0
Yep
0
Love it
1
Meh
0
Nah
0
Alex
Alex is een van de helften van Glitching. Hij schrijft, reviewt en filmt over games en tech. Beroemd om zijn hamburgers. En flauwe humor.

Misschien vind je dit ook leuk

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.