GamenieuwsVideo's

Nieuwe content toegevoegd aan World of Warships: Legends

World of Warships heeft een nieuwe update gekregen met een bak aan nieuwe content. Zo zijn er nieuwe schepen aan de game toegevoegd, is er een nieuwe campagne beschikbaar en zijn er nu drie dynamische Arena-seizoenen. Tot slot kunnen spelers aan de slag met exclusieve in-game content dankzij een samenwerking met Transformers.

Nieuwe Transformers voor World of Warships: Legends
Wargaming’s samenwerking met Hasbro en Takara Tommy bracht de Transformers naar Word of Warships. Nu staat fans van de Autobots en Decepticons wat nieuws te wachten, want ter ere van de 35e verjaardag van animatiefilm The Transformers: The Movie lanceert Wargaming nieuwe en exclusieve in-game content geïnspireerd op de franchise.

Vier personages betreden de strijd in World of Warships: Legends. Vanaf 6 september kunnen spelers Hot Rod, Grimlock, Starscream en Soundwave aanvoeren in de strijd op open zee. De samenwerking omvat geanimeerde, permanente, thematische camouflages die zichtbaar zijn in de haven, commandanten met unieke voice-overs en patches en vlaggen om The Matrix of Leadership op te tonen.

Nieuwe campagne
De Sovject-campagne genaamd ‘Order and Discipline’ bestaat uit de traditionele 100 mijlpalen verspreid over vijf weken. Wanneer deze is voltooid worden spelers beloond met Admiralty Backing voor de zware kruiser Pjotr Bagration. Dit oorlogsschip is verrassend snel, heeft makkelijk te gebruiken artillerie en een geweldige AA-suite.

Sovjet destroyers in Early Access
Wargaming breidt het bereik van de Red Navy uit met drie Sovjet destroyers in Early Access: Soobrazitelny, Boevoi en Kiev. Deze schepen zijn verkrijgbaar in speciale kratten en vormen een nieuwe, alternatieve lijn van Russchische torpedojagers. Dit trio geeft een eigen draai aan de gevestigde gamestijl van de Russische destroyers en maken de weg vrij voor de Udaloi op Tier VII, die in de volgende update wordt toegevoegd.

Drie nieuwe Premium-schepen
Er zijn drie nieuwe Premium-schepen toegevoegd aan World of Warships: Legends. De US Navy breidt haar gelederen uit met de Charles F. Hughes destroyer in Tier VI, terwijl de Japanse vloot het allereerste Premium-vliegdekship Zuihō krijgt in Tier V. Tot slot is er de kolossale Stalingrad, de pionier van de Legendary-schepen die beschikbaar zijn voor Global XP.

Arena-seizoenen en balanswijzigingen
Voor alle moedige kapiteins zijn er nu drie Arena-seizoenen met een actieve Arms Race-mechanic. Er zijn prijzen voor alle deelnemers, met betere beloningen voor spelers die hoger op het leaderboard eindigen. Over competitieve gevechten gesproken, er zijn belangrijke balanswijzigingen doorgevoerd. Zo zijn er dertien schepen en elf eigenschappen en vaardigheden verbeterd of verslechterd. De volledige lijst van veranderingen is beschikbaar in de patch notes.

Wat vind jij?

Hell yeah
0
Yep
0
Love it
0
Meh
0
Nah
0
Alex
Alex is een van de helften van Glitching. Hij schrijft, reviewt en filmt over games en tech. Beroemd om zijn hamburgers. En flauwe humor.

Misschien vind je dit ook leuk

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.