Gamenieuws

Nieuwe Brothers in Arms game op komst

Gearbox CEO Randy Pitchford heeft tijdens een interview bevestigd dat de studio bezig is met een nieuwe Brothers in Arms game. De nieuwe game kwam ter sprake toen het over Aliens: Colonial Marines ging. Tijdens de launch van die game werden er flinke fouten gemaakt en volgens Pitchford ging dat daarom de mist in. Hij wil dat nu voorkomen en een voorbeeld nemen aan Borderlands 3.

Pitchford vertelde dat hij Borderlands 3 pas aankondigde toen de game al in bèta zat. Dit zorgt ervoor dat fans niet heel lang meer moeten wachten op meer info, beelden en een release, terwijl het ook voor de studio zelf op dat moment duidelijker is wat de game inhoudt. Met de nieuwe Brothers in Arms wil hij hetzelfde doen. Dat de game officieel nog niet onthuld werd, doet dan ook vermoeden dat de ontwikkeling in een nog relatief vroege fase zit.

De laatste grote Brothers in Arms game was Brothers in Arms: Hell’s Highway uit 2008. Daarna verschenen nog wat kleinere spin-offs. Vorig jaar werd een tv-serie gebaseerd op de squad-based WWII-shooter aangekondigd.

Wat vind jij?

Hell yeah
0
Yep
0
Love it
0
Meh
0
Nah
0
Alex
Alex is een van de helften van Glitching. Hij schrijft, reviewt en filmt over games en tech. Beroemd om zijn hamburgers. En flauwe humor.

Misschien vind je dit ook leuk

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.