Gamenieuws

Lekje: IKEA laat meubels voor gamers zien

Enkele maanden geleden werd al een keertje aangekondigd dat IKEA een serie “betaalbare meubels en accessoires” speciaal voor gamers zou maken. Daarvoor zou samengewerkt worden met Republic of Gamers, de gaming tak van ASUS. De officiële onthulling van die producten zou morgen, 29 januari, plaatsvinden, maar via de Chinese website van IKEA waren ze al even te zien. Klein foutje dus en inmiddels is het bericht alweer verwijderd.

Er komen een aantal verschillende meubels en accessoires tevoorschijn, van de UPSSPEL gaming bureautafel voor omgerekend €510 tot een bekerhouder die je aan je bureau kan bevestigen.

Ook streamers worden niet vergeten, IKEA komt namelijk met een LED-licht met houder voor je camera/telefoon, terwijl gamers met koude handen gebruik kunnen maken van een speciaal hoofdkussen. Daarnaast maken ook een headsethouder en dat soort zaken deel uit van het aanbod.

In februari zouden deze producten gelanceerd worden voor de Chinese markt, terwijl ze tegen het einde van dit jaar ook in andere landen te koop zouden moeten zijn.

Wat vind jij?

Hell yeah
0
Yep
0
Love it
0
Meh
0
Nah
0
Alex
Alex is een van de helften van Glitching. Hij schrijft, reviewt en filmt over games en tech. Beroemd om zijn hamburgers. En flauwe humor.

Misschien vind je dit ook leuk

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.