Gamenieuws

James McAvoy had Oblivion-verslaving

Acteur James McAvoy blijkt een fervent gamer te zijn, zo een groot fan zelfs dat het op bepaalde momenten problematisch werd.

McAvoy schittert tegenwoordig naast Willem Dafoe en Daisy Ridley in Twelve Minutes, een game over een man die vast zit in een time-loop en tracht te achterhalen wat er precies aan de hand is en hoe hij eraan kan ontsnappen. Tijdens een interview over de game ging het ook over de game-ervaring van McAvoy zelf, die dus zoals gezegd een fervent gamer blijkt te zijn.

McAvoy vertelde dat hij ooit verslaagd was aan The Elder Scrolls IV: Oblivion, dat hij op zijn Xbox 360 speelde. Vooral tijdens de opnames van Becoming Jane werd het problematisch, toen hij ’s avonds begon te spelen en pas in de vroege uurtjes, 10 minuten voor hij naar de set moest vertrekken, stopte.

Op een bepaald moment besefte McAvoy dat het te ver ging en dus besloot hij drastisch in te grijpen. Hij nam de game disc en legde die op zijn verwarming, waardoor de de disc helemaal kapot smolt.

Gamen heeft McAvoy echter niet opgegeven. Als voetbalfan probeerde hij uiteindelijk FIFA, waar hij een grote fan van werd. Tegenwoordig speelt hij vooral Warzone, met vrienden, een paar keer in de week. In tijden van corona is dat een leuke manier om virtueel samen te komen en over vanalles en nog wat te praten, aldus McAvoy.

Wat vind jij?

Hell yeah
0
Yep
0
Love it
0
Meh
0
Nah
0
Alex
Alex is een van de helften van Glitching. Hij schrijft, reviewt en filmt over games en tech. Beroemd om zijn hamburgers. En flauwe humor.

Misschien vind je dit ook leuk

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.