GamenieuwsVideo's

Call of Duty: Vanguard gooit multiplayer reveal online

In een video van bijna een halfuur doen de ontwikkelaars van Sledgehammer Games uitgebreid de multiplayer van Call of Duty: Vanguard uit de doeken. Daarin leren we dat de multiplayer 16 maps zal bevatten voor de traditionele modi en nog eens vier maps voor 2v2 gunfights. Daarnaast zal er bij launch ook één Champion Hill experience zijn. Die Champion Hill wordt omgeschreven als een toernooi voor solo, duo’s of trio’s.

Met Hardpoint is er ook een nieuwe mode waarin spelers binnen een zone moeten blijven om punten te krijgen. Die zone is wel constant in beweging, waardoor je het gevoel moet krijgen alsof je op weg bent in een soort patrouille.

Spelers die een pre-order hebben geplaatst van de game kunnen van vrijdag 10 september tot en met maandag 13 september de bèta van de multiplayer spelen, al is dat enkel het geval op PlayStation. In het tweede weekend, van 16 september tot en met 18 september, kan iedereen deelnemen aan de bèta.

Wat vind jij?

Hell yeah
0
Yep
0
Love it
0
Meh
0
Nah
0
Alex
Alex is een van de helften van Glitching. Hij schrijft, reviewt en filmt over games en tech. Beroemd om zijn hamburgers. En flauwe humor.

Misschien vind je dit ook leuk

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.