GamenieuwsVideo's

Bejaarde krijgt gevangenisstraf voor deelname aan Pokémon GO-gevecht

Een 75-jarige man is in de VS tot drie dagen cel veroordeeld voor zijn aandeel in een vechtpartij die begon na een ruzie over Pokémon GO. Hij kreeg ook een boete. Zijn 35-jarige zoon kreeg ook een boete, maar kreeg geen gevangenisstraf.

De feiten dateren van juni 2018, maar pas nu is een definitief besluit genomen. Er brak een ruzie uit in een park in Saint Louis, Missouri, VS, tussen Angelo Matteuzzi, de zoon van Robert Matteuzzi, en een Pokémon GO-speler die alleen bekend staat als “Sammy the Bull”.

Het park was een echte Pokémon GO-centrum en er was een felle strijd om de plaatselijke gym, en juist daar ging het mis. Angelo sloeg Sammy, waarna er een gevecht uitbrak waarbij ze in de vijver belandden. Vader Robert liep toen ook het water in om wat klappen uit te delen.

Zowel Robert als Angelo ontkennen dat ze wat fout hebben gedaan. Angelo zei dat hij zijn Pokemon gewoon in de gym wilde droppen en Robert zei dat hij helemaal niet wilde deelnemen aan het gevecht. Op de videobeelden is echter duidelijk te zien dat Angelo het gevecht begint en Robert er bewust aan deelneemt.

Dat de strijd hevig was, blijkt uit Sammy’s verwondingen, zo blijkt uit een rapport dat kort na het incident online verscheen. Blijkbaar was dit niet de eerste keer dat de 75-jarige Robert in het park klappen had uitgedeeld als reactie op Pokémon GO.

Wat vind jij?

Hell yeah
0
Yep
0
Love it
0
Meh
0
Nah
0
Alex
Alex is een van de helften van Glitching. Hij schrijft, reviewt en filmt over games en tech. Beroemd om zijn hamburgers. En flauwe humor.

Misschien vind je dit ook leuk

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.