EA en Respawn hebben Star Wars Jedi: Fallen Order onthuld met een cinematische trailer. Op gameplay is het dus nog wachten, mogelijk tot EA PLAY in juni. Wel werden al wat verhaal- en gameplaydetails onthuld voor de game, die op 15 november verschijnt voor pc, PS4 en Xbox One.

Star Wars Jedi: Fallen Order brengt een Star Wars-verhaal dat zich afspeelt in een melkwegstelsel dat recent veroverd werd door het Empire. Spelers gaan aan de slag als Cal Kestis, een Jedi-held die een vluchteling is geworden en die moet vechten om te overleven, in een poging om de Jedi Order weer op te bouwen terwijl het Empire probeert om de Jedi voorgoed uit te roeien.

De game zou voornamelijk focussen op nieuwe personages. Zo is er naast Cal Kestis ook Second Sister, die de grote vijand in de game zou zijn. Verder beschikt Cal over een side-kick droid genaamd BD-1. De game zou echter ook de nodige bekende elementen en personages bevatten, wat haast niet anders kan aangezien de game rond “Order 66” lijkt te draaien.

Wat gameplay betreft: singleplayer-only third-person action-adventure game met een focus op unieke lightsaber combat. Ook werd benadrukt dat er geen microtransacties in de game zullen zitten, en dat die ook nooit zullen worden toegevoegd.

 

Check ook

Review Fritz!Box 7590

Menig gamer in Nederland is er wel mee bekend; langzaam internet. Veelal wordt het ondersc…