NZXT, de fabrikant van behuizingen en koeling, gaat zich ook met audio bezig houden. De eerste stap hierin lijkt de nieuwe NZXT Aer headsets te zijn. De NZXT Aer headsets komen in twee varianten: met gesloten oorschelpen en met een open ontwerp heeft. Daarnaast komen ook de MXER en de STND tegelijk als accessoires beschikbaar.

De Aer headsets hebben een symmetrisch en modulair ontwerp, wat betekent dat de kabel en microfoon losgehaald kunnen worden en van kant om te wisselen zijn. Drivers van 40 millimeter groot moeten een vol geluid verzorgen. Bij de open variant spreekt NZXT van een breed geluidsbeeld, waar de gesloten versie betere isolatie moet bieden.

NZXT Aer, MIXR, STND

De NZXT Aer headsets hebben een gewicht van ongeveer 291 gram en zijn via standaard 3,5mm-jack of usb-kabel met je device te verbinden, waardoor hij met zowel consoles als pc’s werkt. De dichte variant komt er in zwart, wit en paars, terwijl de NZXT Aer Open alleen in het zwart of wit te krijgen zal zijn.

Naast de NZXT Aer headsets komt NZXT dus ook met de MXER en de STND, een compacte audiocontroller en een standaard voor je nieuwe headset. Wanneer deze samen gebruikt worden schakelt de mixer de audio van je pc automatisch naar het juiste apparaat wanneer de koptelefoon van de standaard wordt gehaald en andersom. De MXER komt er alleen in het zwart; de STND krijgt daarnaast ook een witte uitvoering.

Wanneer NZXT’s audioproducten exact verkrijgbaar zullen zijn maakte het bedrijf nog niet bekend. Binnenkort moeten de pre-orders open gaan; je kunt zich op de site van het bedrijf aanmelden om een seintje te krijgen wanneer dat het geval is. De Aer-hoofdtelefoons zullen $129 gaan kosten. Voor de MXER vraagt het bedrijf $99 en de STND moet $49 opleveren.

Check ook

Review Fritz!Box 7590

Menig gamer in Nederland is er wel mee bekend; langzaam internet. Veelal wordt het ondersc…