Developer Psyonix heeft aangekondigd dat alle betaalde randomized Crates later dit jaar uit Rocket League zullen worden verwijderd. Er zal namelijk een nieuw systeem worden geïmplementeerd waarbij spelers van tevoren duidelijk kunnen zien wat ze zullen kopen. Rocket Pass Premium, DLC Cars en Esports Shop items zullen wel beschikbaar blijven naast het nieuwe systeem. Er zullen compensaties gegeven worden voor wie na de invoering van het nieuwe systeem nog keys of Crates heeft.

Meer details rondom het nieuwe systeem zullen later nog volgen, maar er wordt nu al verwezen naar een nieuw systeem dat eerder dit jaar ook al in Fortnite: Save the World werd geïmplementeerd. Daar krijgen spelers een random selectie te zien van items, die ze dan kunnen krijgen door ervoor te betalen. Willen ze de items in kwestie niet, dan kunnen ze wachten op een refresh van het aanbod.

De kans is daarom groot dat het nieuwe systeem van Rocket League dus erg zal lijken op dat van Fortnite: Save the World, ook al omdat Psyonix recent werd overgenomen door Epic Games. Bovendien zou een dergelijk systeem technisch gezien ook geen problemen meer geven in België en Nederland, waar geen lootboxen meer beschikbaar zijn wegens van de gokwetgeving.

Check ook

Review Fritz!Box 7590

Menig gamer in Nederland is er wel mee bekend; langzaam internet. Veelal wordt het ondersc…