Op Netflix staat inmiddels al een tijdje de goedlopende Rabbids Invasion en Ubisoft wilt verder gaan met het maken van een Ubisoft tv-serie gebaseerd op hun games. Zo wordt gewerkt aan series die gebaseerd zijn op onder meer Watch_Dogs, Far Cry: Blood Dragon en Rayman.

Ubisoft Rayman

Het gaat alleen even de andere kant op als je zou denken, de series zijn op een behoorlijk jonger publiek gericht. De Watch_Dogs tv-serie zou een geanimeerde “cybermystery” serie worden die zich richt op kinderen van 8 tot 12 jaar. Op basis van het eerste artwork lijkt de serie te draaien rond een jong meisje dat een alter-ego als hacker heeft.

Een andere serie is gebaseerd is de Blood Dragon DLC van Far Cry 3 en zou Captain Laserhawk: A Blood Dragon Vibe heten. De Ubisoft tv-serie zou een “multiverse” vormen met andere titels van Ubisoft, maar wat dat precies inhoudt, valt nog te zien.

Ubisoft Watch Dogs

Verder komt er nog een geanimeerde comedy over gamecultuur in het algemeen, een show gebaseerd op Rayman en een serie genaamd Hungry Shark Squad. Die laatste is gebaseerd op de Hungry Shark mobile game van Ubisoft.

Wanneer al deze series het levenslicht zullen zien, is nog niet bekend.

Check ook

Review Fritz!Box 7590

Menig gamer in Nederland is er wel mee bekend; langzaam internet. Veelal wordt het ondersc…