Gamersnet HQ bestaat niet meer, dat hebben de heren van de gamenieuws website/community bekend gemaakt. Doordat het lastig is om alles financieel in goede banen te leiden, is er voor gekozen dat het huidige kantoor weg moet. Betekent dit het einde voor Gamersnet?

Niet bepaald. Er wordt een studio opgebouwd bij frontman Peter thuis, waarvandaan streams, podcast en speciale video’s kunnen worden opgenomen. De website blijft verdergaan zoals het ooit is begonnen, gewoon lekker vanuit de luie stoel gaan schrijven over games, voor en door gamers.

Zoals Peter al schreef in een eigen statement:

“Natuurlijk ga ik ons mooie kantoor missen, maar in deze nieuwe vorm kunnen we prima werken en dingen op een rij zetten. Vroeg of laat bedenken we weer iets vets als de TukTuk of Watspeeltmijnkind.nl en kunnen we gewoon weer groeien.”

– Peter Bouwman

Natuurlijk is het jammer dat het kantoor weg gaat, ik zal de avonturen op HQ missen, en vergeet daar ook niet de Gamersnet BBQ. Ikzelf ben echt hartstikke blij dat ze niet zullen stoppen, maar ook door blijven gaan op de huidige koers qua content. Iedereen van Gamersnet, blijf vooral doorbijten. Met veel moed en een tikkeltje eigenwijsheid komen jullie een heel eind.

Check ook

Review Fritz!Box 7590

Menig gamer in Nederland is er wel mee bekend; langzaam internet. Veelal wordt het ondersc…