Afgelopen weekend was de eerste editie van DreamHack Rotterdam. Er gingen al wat geruchten dat het terug komt in 2020, maar nu is het dan officieel. Aan het einde van deze editie kondigde de organisatie aan dat het game-event volgend jaar weer in Rotterdam zal plaats vinden.

De organisatie kijkt terug naar een succesvol evenement. “We zijn trots dat we zoveel positieve reacties hebben gekregen. Zowel de reacties vanuit de gaming-industrie, als van de community is goed” zegt Erika Bronkhorst, eindverantwoordelijk voor het evenement vanuit Rotterdam Ahoy. “Met de kennis die we dit jaar hebben opgedaan kijken we nu al enorm uit naar de tweede editie, die we in 2020 nog grootser willen neerzetten!”

Van 16 t/m 18 oktober 2020 kunnen gamers en hardwareliefhebbers weer losgaan op DreamHack tijdens de Rotterdam Games Week. Wanneer de ticketverkoop van de volgende editie start is nog niet bekend.

DreamHack begon als een LAN-party in Zweden en is uitgegroeid tot een van de grootste game-events wereldwijd. Naast gamen met andere spelers is het ook mogelijk om nieuwe hardware uit te proberen, competities met professionele spelers te kunnen bekijken en goodies te kunnen bemachtigen. In Nederland is DreamHack Rotterdam een onderdeel van de Rotterdam Games Week.

Check ook

Games van Electronic Arts terug op Steam

Valve en Electronic Arts hebben de handen ineengeslagen. EA Games zullen weer beschikbaar …