Op deze pagina staan de algemene actievoorwaarden van Glitching. Heb je vragen? Neem dan contact op.

Actievoorwaarden

Deelname aan de prijsvraag is gratis en vanaf 13 jaar en ouder. Indien jonger dan 16 jaar, dan alleen met toestemming van ouders. Alleen volledig ingevulde inzendingen maken kans op de prijzen. Inzenden is alleen mogelijk binnen twee weken vanaf de eerste releasedatum van de actie1.

Deelnemers zijn verplicht zich te houden aan de opdrachten van de desgewenste prijsvraag/sweepstake. Dit kan inhouden; liken van een Facebookpagina (https://facebook.com/GlitchingNet), volgen op Twitter (http://twitter.com/GlitchingNet), subscriben op Youtube (https://www.youtube.com/GlitchingNet) of andere interactie met social media.

Winnaar(s)worden getrokken uit alle goed ingevulde inzendingen en per e-mail op de hoogte gebracht en zullen de prijs per post thuisgestuurd krijgen. Elke deelnemer mag maximaal 1/een keer meedoen per prijsvraag/sweepstake. Prijzen zijn niet inwisselbaar tegen contanten of andere prijzen. De eventuele kleur zal naar willekeur worden uitgedeeld. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
De winnaar moet, in sommige gevallen, binnen 24 uur contact opnemen na bekendmaking. Bij uitzondering geldt een ander tijdsbestek. Kijk hiervoor bij het bericht, of wanneer een bekendmaking wordt gedaan. Naam- en adresgegevens worden alleen gebruikt voor het versturen van de prijzen. Alleen inwoners van Nederland komen in aanmerking voor prijzen, tenzij de prijzen bestaan uit digitaal verstuurbare items, zoals codes e.d..
Officiële medewerkersvan Glitching zijn uitgesloten van deelname. Voor elke prijsvraag/sweepstake komt een video online op Youtube (https://youtube.com/GlitchingNet) waarin de winnaar wordt besproken. Indien gewenst kan de winnaar ook in het filmpje gefeatured worden4.
Glitching acht hoge waarde aan privé-gegevens en zal de gegevens alleen gebruiken voor contact en verzending i.c.m. deze actie. Hierna worden deze gegevens verwijderd. Voor meer informatie over privacy, klik hier.
Voetnoten
  1. Per prijsvraag verschillend. Voor meer informatie, kijk bij de actie zelf.
  2. Tot maximaal 3/drie, per prijsvraag verschillend. Voor meer informatie, kijk bij de actie zelf.
  3. Zowel front-end als back-end developers en/of schrijvers.
  4. Lees; in beeld komen.
This promotion is in no way sponsored, endorsed or administered by, or associated with Twitter, Instagram or Facebook.